Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

italka63 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film s úžasnou Kristen Stewart, která dokonale vystihla těžce nemocnou dívku, která ví, že už jí nezbývá moc času a chtěla by stihnout zažít lásku. Jenže na malém městečku každý každého zná a tak se tu tak trochu náhodou propletou osudy dvou rodin, které už se velmi dlouho znají. Mají svá malá i velká tajemství, sny, ale i životní nezdary.Nádherné drama, po kterém si třeba řeknete, že na tom sami vlastně nejste tak špatně. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší průměr. Nicméně žádný vzlet do nebeských výšin. Moc bych chtěla pochválit Kristen, která se mi tady líbila a myslím, že svoji roli (nemocné dívky trpící Friedreichovou ataxií, která - jak jsem se dočetla, neb skutečně nejsem znalec - způsobuje těžké poruchy koordinace pohybů apod.) zvládla výborně a jen tak mimochodem, ty dlouhé vlasy jí slušely víc. A jinak to byl takový ten klasický film, kterých jsou mračna - výsek ze života jedné rodiny, komunity... - která má svoji historii a propletené vztahy a všichni dělají, co mohou a vlastně se maj rádi, jak jen to jde a každý se svým životem válčí, jak jen to umí....Nedostavily se žádné potoky slz, ani výbuchy smíchu, hudba byla decentní, herci milí a vše uteklo tak, jak mělo, nic víc, nic míň. ()

Reklama

kukentipla 

všechny recenze uživatele

o čem to je? Láska je mocná, někdy zlá jindy opojná. Kvete v jakkémkoliv věku a nehledí na ostatní. O tom se přesvědčí dva bratři a jejich otec (ne mezi sebou).....Co já NATO? Malý milý film s velkou malou herečkou Kristen Stewart. Stejně jako pomalu plyne, život hlavních hrdinů, plyne pomalu i toto dílko. Díky tomu jsem si všiml několika nelogičnostní v ději, které snižují výsledné hodnocení (Beagle a Georgia se neznají??). Za poměrně zbytečnou považuji seniorskou romanci, jenž se nedočkala ani vyústění. Zbytečně kradla čas, hlavní dějové linii (spoiler-zde bych vyzdvihl vztah hlavních hrdinů, jenž je o 180 stupňů otočený, on miluje zatím co ona chce) u které bych uvítal větší citové vydírání. ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

...aneb jak chtěla smrtelně nemocná holka přijít o panenství. Romantické asi jako čtrnáct dní nošené ponožky a dramatické jako vaření čaje. Film je nechutná polévka bez chuti. Neříkám, že ubulené americké klišé by bylo lepší, ale nechce se mi dívat na divné postavy, hrané divnými herci, hrající divný pseudoromantický nudný film. Postava hrající Kristen Stewart tomu dodala korunu, když si nechala odstříhat ty nádherné dlouhé vlasy a vypadala jako špatně oškubané kuře. Což mi připomnělo účes Moniky z Přátel, když ji stříhala Phoebe a spletla si Demi Moore s Dudley Moorem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Nadherny film s krehkou a talentovanou Kristen v hlavnej ulohe. Ocenenia za tento film si skutocne zasluzi, je radost sa na nu pozerat. A nielen na nu. Film je obsadeny sympatickymi hercami a co ma vzdy obzvlast oslovi, znie tu vyborna hudba. Tazke zivotne situacie, ludske poklznutia, ale hlavne vztahy lasky, su podane citlivo a nenutene. Po zhliadnuti som ostal plny dojmov, preto hodnotit nemozem inak. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)
  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)

Reklama

Reklama