Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Odhliadnúc od toho, že mi nebolo jasné, prečo bol psychopatický vrah až tak zaťažený na hlúpu blondínu, som sa celkom bavil...prvé dve tretiny filmu, v ktorých sa síce vraždí poskromne, hlavní hrdinovia tradične nepoužívajú mozog ale atmosféra maturitného plesu ma dokázala príjemne naladiť. Počnúc evakuáciou hotelu však išiel scenár úplne do pekiel a nezachránil ho ani priehľadný záver, ktorý bol cítiť na míle ďaleko. Takže ďaľší nevydarený zástupca hororového žánru. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak po delší době jsem se zase podíval na nějaký horor s úmyslem se alespoň trochu bát, což se chvílemi tomuto filmu i dařilo. Několikrát jsem se skutečně bál, dokonce jsem téměř po celou dobu z filmu nespustil oči, dokázal zkrátka udržet mou pozornost, aniž by jakkoliv nudil. K tomu se navíc odehrával v atraktivním prostředí maturitního plesu, přičemž pro filmy z tohoto prostředí mám od doby, co jsem viděl poprvé film Taková normální holka, dost velkou slabost, jelikož mi přijde, že maturitní plesy a abiturientské večírky v USA mají něco do sebe. Ovšem tenhle film má jednu takovou vadu, a to sice, že je zde až příliš zbytečných mrtvol bez zjevných důvodů (např. já být přítelem holky, po které jde psychicky narušený jedinec, tak bych asi strachy neusnul, a Bobby si zde jen tak schrupne, jako by se nic nedělo), až mi to skoro připadalo, jako by do toho filmu těch vražd chtěli tvůrci nacpat co nejvíce, následkem čehož už mě pak ty vraždy ani příliš nebavily. Ale to je jediná chyba, kterou na tomto filmu vidím, jinak totiž má parádní atmosféru, odehrává se v atraktivním prostředí, je zde několik solidních lekaček, zkrátka taková průměrná vyvražďovačka, která nenadchne, ale ani nenudí a dá se na ní v klidu podívat, aniž by se divák nudil. Navíc jsou zde sympatičtí herci, takže vlastně z mé strany převládá docela spokojenost a filmu uděluji tři hvězdy. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jediné klady tohoto filmu jsou: pěkné herečky, hluboké výstřihy a pěkný maturitní večírek (prostředí). Jinak jde ovšem o směsici laciné kopie podprůměrných slasherů a přehlídku nelogických scén i chování jednotlivých postav. Docela mě překvapuje, že se k natočení takové paskvilu snížili i takové herečky jako Jessica Stroup a Brittany Snow. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Úplně v pohodě koukatelný thriller, který má od začátku do konce slušný tempo a hlavně si nehraje na nic víc než ve skutečnosti je. Od začátku nás seznámí s vrahem a celou dobu už člověk jen odhaduje, kolik nevinných maturantů a policajtů to nakonec schytá. Je to jednoduchá a svižná oddechovka, která náročného diváka asi dost zklame, pro člověka méně náročného je to dobrá varianta, jak zabít 80 minut svýho života. :) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Slasher zaujímavý tým, že identitu vraha poznáme od začiatku a ktorý ako maskovanie používa maximálne šiltovku je, oproti originálu kde na prvú vraždu sme museli prečkať dve tretiny filmu, v celku slušným prírastkom do rodiny teenagerských vyvražďovačiek. Napriek nie veľmi sympatickej hrdinke máme možnosť počas celého filmu sledovať celkom schopné počínanie vraha čo rozhodne považujem za plus a preto tomu dávam o stupeň lepšie hodnotenie ako originálu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama