Reklama

Reklama

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) tak dlouho utíkala před tichým vraždícím monstrem jménem Michael Myers, až se rozhodla změnit taktiku. Přestala utíkat, začala bojovat. Nalákala Michaela do dokonalé pasti. Ta sklapla, jenže… Příběh filmu Halloween zabíjí začíná v okamžiku, kdy předchozí film skončil. Těžce zraněná Laurie odjíždí v doprovodu dcery a vnučky do nemocnice a v protisměru se k jejímu hořícímu domu řítí hasiči. V jeho útrobách je v ohnivém pekle uvězněný zabiják, který ji pronásledoval celý život. Bohužel, nejen kočky mají sedm životů. Uběhne pár minut a Michael Myers už zase chodí ulicemi města, které se připravuje na halloweenskou noc, a úspěšně zvyšuje počet svých obětí. Zpráva o tom, že z její pasti unikl, se dostane i k Laurie, která si je jistá, že když Michaela porazila jednou, porazí ho i podruhé. Jen bude potřebovat pomoc. Bude ale nutné přesvědčit obyvatele městečka, aby se Myerse přestali bát. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (363)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Michael Myers uniká z ohnivého pekla a jde zase kosit lidi. Tentokrát proti němu však nestojí Jamie Lee Curtis, ale město plné lidí, kteří si náhle vzpomněli, že tenhle sériový vrah existuje a všem jim nějak ublížil. A tak Myers kosí jednoho anonymního člověka za druhým, aby to pak celé skončilo. A zanechalo dost nepříjemný pocit, že Green s McBridem to možná mysleli dobře, bohužel při realizaci popřeli celý předchozí díl a natočili přinejlepším průměrnou vyvražďovačku postavenou na ambiciózním, ale naprosto nezvládnutém nápadu. Tahle série má na víc. A tihle tvůrci taky. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Co jinýho si pustit na halloweenskej večer než nejnovější Halloween zabíjí. Michaela Myerse jsem měl vždycky rád. Ale ruku na srdce, tohle už je prostě jako ždímání suchýho hadru. Michael sice killí o 106 a má celkem vysokej bodycount, stejně tak ale zabíjí scénář a chování některých postav. Ikdyž s tím se už tak nějak počítá. Jamie Lee Curtis je tady jen aby se neřeklo. Film na mě působil hrozně samoúčelně a postrádal jsem jakýkoliv náznak napětí či atmosféry.  Jelikož je ale Michael Myers nesmrtelnej tak věřím, že se ještě dočkáme spousty další pokračování, sequelů, prequelů a nebo taky remake - tak to třeba vyjde někdy příště. Třeba už příští rok kdy na nás D.G.Green chystá Halloween Ends. Podívat se na to sice dalo hlavně díky vydařeným vraždám ale nebudu tenhle film zbytečně nadhodnocovat jen kvůli tomu, že je tam Michael Myers. ()

Reklama

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Michael Myers je opět nezastavitelná mašina na zabíjení a ten tu doslova chodí přes mrtvoly a přiznám se, že z Michaela šel po dlouhý době fakt strach. Samozřejmě jako správnej slasher dostal film rating R, takže o hektolitry krve a kreativní vraždy nebude nouze. Co musím hlavně ocenit, je utlumenej trapnej humor, kterej podle mě srážel předchozí film hodně dolů (ách, mám burákové máslo na svém penisu!). Ve filmu se objeví tuny eastr eggů a callbacků na předchozí filmy, kterých si všimnou jen ti nejvěrnější fanoušci Halloweenské série. No a nakonec musím vyzdvihnout do nebes i Carpenterovo nový soundtrack, který je podle mě ještě lepší, démoničtější a děsuplnější než jeho originál z roku 1978. Tenhle film prostě není lepší nebo horší než předchozí díl, ale je prostě jiný. Což je něco za co tvůrce musím opravdu pochválit, protože nemusíme vidět pořád tu stejnou zápletku dokola jak přes kopírák. Problém tohohle snímku je jenom to, že je prostřední částí nové trilogie a nejde se na něj moc koukat bez znalosti ostatních dílů, což třeba u předchozího z roku 2018 ještě jakž tak šlo. I tak vám ale radím, abyste se nenechali odradit negativními recenzemi nebo nízkým hodnocením a o filmu Halloween Kills si prostě udělali obrázek sami. Já rozhodně návštěvy kina nelitoval a osobně jsem po tomhle konci nahajpenej na završení týhle Halloweenský ságy víc než kdy dřív. Nejlepší bude, když u tohohle filmu jednoduše vypnete mozek, nacpete si pusu popcronem a budete si užívat tuhle slasherovou brutální zábavu. 7/10 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jak je to vůbec možné, že ti samí lidé, kteří mě před třemi lety tak nadchli předchozím filmem, tentokrát natočili něco tak... Divného a špatného. Asi polovinu stopáže zabírají neúmyslné vtipy, kousek vtipy úmyslné, zbytek jsou jatka, protože Myers tentokrát řádí nonstop a brzy se to okouká/začne to až otravovat. Úplný začátek byl skvělý, ano, ta retro atmosféra se povedla a (dosti jednostranný) souboj s hasiči byl dobrý, jenže pak se to začalo zhoršovat a zhoršovat, nové postavy mě nezajímaly, Jamie Lee Curtis odsunuté na vedlejší kolej mi bylo líto. V závěru jsem si málem, ehm, ukroutil hlavu. Škoda. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

VAROVÁNÍ: HODNOCENÍ NA ČSFD NENÍ POSLEDNÍ DOBOU VŮBEC DOBRÝM FAKTOREM K ROZHODNUTÍ, ZDA JE FILM DOBRÝ NEBO NE!!! Teď zpět k filmu. Michael je zpět, očividně přežil barbecue u Laurie doma a vydává se zpět na vraždící tůru. Tentokrát však proti němu stojí celé město. Halloween zabijí trpí jedním faktorem a to tím, že je prostředním segmentem. Tudíž se děj logicky nemůže posunout někam dál a kdo tohle čekal, je naivní jako Člověk, který před Michaelem řve ''prosím, nezabíjej mě''. Tahle část je rozhodně krvavější, sýrovější, Myers je ještě zlejší a nekompromisnější než minule a všechny oběti to pocítí po svém. Každý kdo zde hledal logiku postav nebo nějakou drámu, je úplně mimo. Jediná výtka tak patří k postavám, které přebraly hlavní štaci místo Původní trojice z filmu 2018.  Tyhle postavy nikoho nejspíše nezajímají a tak jsou tady jen jako další kusy masa pro Michaela. Laurie, její dcera a vnučka  jsou tady jen spíš jako pasivní figurky, což je škoda. Michael je klasicky totální terminátor, ale to mi nejspíše nevadí. Komu vadí tohle, tak by měl automaticky snížit. hodnocení u všech slasherů za posledních 50 let. Takže podtrženo sečteno, letošní Halloween je pitomá, ale brutální jízda, která možná zklame většinu kvůli výběru postav a jejich nelogického chování, ale mě osobně dokázala navnadit na finální souboj, který nás snad čeká za rok. Trošku mě mrzí, že má stejné hodnocení jako kdejaká srajda z Netlifxu. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • V úvodu filmu se objeví skuteční hasiči z hasičského sboru Cannon Air Force Base. (Takeshi666)
  • Věta: „Evil dies tonight,“ je ve filmu vyslovena přesně 29krát. (Takeshi666)

Související novinky

Novinka Ridleyho Scotta v kinech propadla

Novinka Ridleyho Scotta v kinech propadla

18.10.2021

Poslední souboj, nový film režiséra Ridleyho Scotta (Gladiátor, Vetřelec), měl minulý týden v zámoří premiéru a jestli se někdo těšil, že se v budoucnu dočká více podobných historických velkofilmů,… (více)

O čem bude pokračování Halloweenu?

O čem bude pokračování Halloweenu?

30.07.2020

Režisér David Gordon Green nedávno poskytl rozhovoru serveru Total Film, ve kterém odhalil pár detailů týkajících se chystaného pokračování Halloweenu s podtitulem Kills. První zásadní informací je,… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama