Reklama

Reklama

Odposlech

  • Itálie In ascolto (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rozčarovaný a zklamaný agent americké Národní bezpečnostní agentury, který byl odeslán, aby operoval na území Itálie, začíná mít pochyby o svém poslání. A situace zajde mnohem dál. Po čase se stává špiónem, který jde po krku agentuře, od níž sám zběhl. Vysoko v italských Alpách začíná jeho mise zaměřená proti futuristickému výzvědnému zařízení, největší odposlechové základně na světě. A v boji proti vlastním, elitně vycvičeným lidem mu může napomoci pouze solidní arzenál a vlastní důvtip. Mezinárodní konspirace vedená americkými tajným službami musí být okamžitě zmařena. Tváří v tvář se jí postaví Michael Parks jako agent James Wagley, muž, který se nezastaví před ničím v napínavém thrilleru z roku 2006. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po kladných přijetí jsem čekal asi něco jiného protože já v tom vidím jen 50% film, který sice nezklame ale ani žádnou náhodou nenadchne. Jediný co film táhne lehce nahoru je Michael Parks to je celkem sympaťák i když nehraje v Tarantinovce. Martelli si vybral moc velké sousto a bohužel ho nedokázal úplně složit dohromady. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

O co tady, sakra, jde? Je téměř nemožné zpracovat scénář, kterému krom scénáristy a jeho poradců nerozumí asi nikdo další; postavy i herce nevyjímaje (což je patrné na často zmatené dramaturgii). Ale přesto a nejspíš i právě proto, že divák nechápe a nedokáže předvídat vývoj událostí, je tento snímek tak napínavý. Taky jsem pochopil, že paranoia definitivně přestává být psychiatrickou diagnózou a stává se schopností nezbytnou pro přežití v tomto přetechnizovaném světě. 62% ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení se tentokrát opravdu konalo! Film má výborný námět, scénář a je taky velmi dobře zpracován.. rozhodně nepůsobí dojmem nízkorozpočtového snímku, přestože k hollywoodským sumám má patrně velmi daleko. Ovšem výsledek mnohé produkty hollywoodu s podobným ražením předčí. Herci jsou taky velmi přesvědčiví, líbila se taktéž výprava a kamera.. Velmi sympatický pro mne byl unhappy end, protože v životě to tak většinou chodí.. vítězí ten kdo má moc...né pravdu . ()

predators 

všechny recenze uživatele

Odposlech, špionáže, tajné služby, sledování osob a narušení jejich soukromí. Další z řady "špehovacích" filmů tentokráte však jako nízkorozpočtový thriller, který však nabízí více než se zdá. A co že je na něm tak zajímavého, když né efekty za miliony dolarů? Je to především námět a myšlenka toho, že nejste jediní, kdo zná vaše tajemství. Další plus získává zajímavá kamera a máme z toho celkem zajímavé pokoukání, co na to říkate? 68% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Projekt Černá komnata rozjel odposlechy telefonů v obrovském měřítku. Technologie, které využívají jsou pro nás v některých případech naprosto neznámé a v mnoha případech totálně nepochopitelné. Řekněte do telefonu kdekoliv na světě jedno momentálně klíčové slovo ( třeba Semtex a ještě Arabským přízvukem ) a už vás mají. Pěkná a zajímavá podívaná. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Giacomo Martelli získal na mezinárodním filmovém festivalu Taormina v Itálii cenu za nejlepší film. (Terva)
  • Maya Sansa získala od Viareggio EuropaCinema platinovou cenu pro nejlepší herečku. (Terva)

Reklama

Reklama