Reklama

Reklama

Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario

  • Japonsko 劇場版 ポケットモンスター アドバンスジェネレーション ミュウと波導の勇者ルカリオ (více)

Obsahy(1)

Ďalšia epizóda zo série filmov o Pokémonoch. V tomto príbehu sa Ash, May, Max a Brock zúčastnia stredovekého turnaja v Pokémonoch, kde oživia starodávneho ochrancu hradu, Lucaria a taktiež legendu o Mew, Strome Začiatkov a nehynúcej aure. V tomto filme sa už po tretíkrát stretávame s Pokémonom Mew, opäť trošku iným, ako jeho predchádzajúce dve verzie. Má schopnosť premeny na ktoréhokoľvek iného Pokémona, vystupuje ako dieťa vo veku, keď sa chce sústavne hrať a zároveň ako držiteľ rovnováhy a ochranca Stromu Začiatkov. (Marys)

(více)

Recenze (9)

Marys 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ pre mňa najobľúbenejší zo všetkých Pokémon filmov. Lucario začal u mňa normálne na chvíľu konkurovať Squirtle-ovi, čo sa týka mojho najobľúbenejšieho Pokémona. Krásny príbeh, aj grafika, citová hra na diváka, úžasný počin podľa mňa. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po delší době se mi tenhle díl zase opravdu líbil, snad i proto, že je poznat, jak si s animací dali tvůrci práci. Po technologické stránce je to kvalitní, ač příběhově tu jsou nedostatky. V podstatě jde pořád o přátelství, ale aspoň zde jsou jiní Pokémoni a také jiné postavy. Celkově je příběh celkem příjemný a dá se zhlédnout, i když asi nikomu zrak nevytře. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Téměř celý film se neděje nic moc napínavého. Ash s ostatními jede vlastně jen najít Pikachu který odletěl s Mewem a hraje si na Stromě Začátků. Vše začne být zajímavé až v druhé půlce, když se hrdinové dostanou do stromu. Zde se také vyřeší všechny nejasnosti z úvodu, ve kterém můžete mít celkem po prvním shlédnutí chaos. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Tentokrát fantasy zápletka společně s přírodním organismem nepředvedla nic převratného, samotné hledání Pikachu se poněkud vleče a ničím překvapit nemůže. Je sice dobře, že se vrátil Mew, ale kvalita prvního filmu se s ním nedostavila. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Lucario si mě získal svým jedinečným zjevem a také zajímavou historií. Už na první pohled mě zaujal - asi nejspíš proto, že se skládá ze všech mých oblíbených barev - a ten konec? Nemohl být krásnější. Něco však do plného počtu scházelo. A Pikachu to rozhodně nebyl! ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Spolu s jedničkou můj nejoblíbenější pokéfilm. Lucario je naprosto perfektní postava, stejně tak Aaron-sama. Plus konce *spoiler* kde se hrdina obětuje prostě žeru :) */spoiler* Kéž by rozjeli novou anime sérii z Oldoranu. ()

Reklama

Reklama