Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

mira007 

všechny recenze uživatele

Hororový rave and revenge o studentkách katolické školy, které prodávají bible a zaklepou na špatné dveře - následuje znásilnění, útěk hlavní hrdinky a návrat a pomsta. Schéma podobných filmů stejné, tento film utkví v paměti jen tím, že tvůrci natočili film s vizualizací sedmdesátek a že tam je hodně nahatých holek, ale jinak je to hrozná blbost, která vypadá jako studentský amatérský film. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sice jsem od celého tohoto projektu očekával ještě větší zábávu, to ovšem ve výsledku nemění nic na tom, že Joseph Guzman je Méďa béďa a stvořil skutečně brakovou pecku, u který musí každej intoš uplácávat z hlíny právě Guzmanovu figurku a praktikovat na ní umění woodoo. Ovšem jelikož já s títmo prapodivným seskupením mimozemšťanů (pardon, lidí) nemám absolutně nic společného a naopak mám stejně jako Guzman rád kozy, krev a vulgaritu, musím Run! Bitch Run! označit za kurevskou jízdu, která dělá čest všem grindhousům. Od první minuty se zde tvůrci jednoduše s ničím a nikým neserou, holky zde oblečení považují za zcela zbytečný doplněk, zabíjení a znásilňování je tu přirozené, běžné a normální jako všední nákup housky a vysočiny, špína, násilí a všudepřítomná nechutnost je pevnou součástí životního stylu místních starousedlíků a hlavním heslem tu je: ,, Vošukat všechno, co se hejbe a pak to rychle zahrabat". Následná pomsta je pak samozřejmě úžasně osvobozující, krev cáká na všechny strany a kdo přežije, nehraje. Úžasným doplňkem je pak samozřejmě dokonalý hudební doprovod, kdy bych si normálně řekl, co to mé slechy zaznamenávají za neskutečný sračky, ale sem by se prostě nic jiného nehodilo, fakt parádní songy, šumy a ruchy. Herecké obsazení též dopadlo na jedničku, a to nemyslím sarkasticky, všichni přítomní mi skutečně přišli do svých postav naprosto přesně obsazení, nikdo nijak zbytečně nepřehrává, vesměs ví, v čem účinkují, takže jsou v pohodě a nic nehrotí, což tento typ filmů přesně potřebuje. Škoda jen, že v úseku, kdy hlavní viníky čeká nemilosrdný trest, kamera zabírá všechno možné, jen né, co by měla, takže na většinu zobrazení brutalit si musí divák nechat zajít chuť a kdyby si tvůrci odpustili ještě i pár zbytečně zdlouhavých a nepodstatných záběrů, aby umocnili spád filmu, šlo by pak fakt o prvotřídní brakovou produkci se vším všudy. Zkrátka Run! Bitch Run! je totální céčkovej chlístanec, sice s pár drobnejma chybičkama, jinak ovšem Joseph Guzmán vážně BRAVO! ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako milovník hororů a to nejen těch špičkových, ale i hororových braků, béček, céček, troma hororů…jsem se těšil i na tento grindhouse s názvem Run! Bitch Run!. Přišlo ovšem zklamání. O tom že postavy a herci jsou strašní (úmyslně) a řemeslná práce na hrozné úrovni, není nutné mluvit, bylo to jasné už podle traileru. Největší mínus je prostě ten, že film není ani vtipný. 1* za pár alespoň trochu povedených okamžiků (a těch bylo doopravdy málo). ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak niektoré hlášky boli brutálne. Tento film sa tvári strašne neohrabane, špinavo a vizuál ma k tomu tiež prispôsobený. Originalita tu chyba a je to jedna vykradačkova cundra ale, ktorá to ani netají. Je tu viacero tvrdších scén ale deje sa to tak rýchlo, že ma to nemohlo ani šokovať. Remeselná stránka filmu je strašne slabá a k tomu značnou mierou prispeli aj herci. Tu mi chýbali charakterove postavy zaporákou ako napr. v chaose tam hlavná sviňa bola naozaj veľká ale tu som hlavnému kingovi vobec neveril .Co ma ale prekvapilo, že film disponuje veľmi malou dávkou brutality, tej som čakal oveľa viac. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černý humor, nadsázka, násilí, sex a krev, chybí maso, ale to se dá u nízkorozpočťáku pochopit a rozhodně je to lepší než levné efekty. Hodně fajn je tu přehlídka rozličných koz, z toho některé se dají považovat za blockbusterové, k jiným se jako gentleman vyjadřovat nebudu, ale i ty měly svůj význam minimálně v rámci rozšíření pestré škály nabídky. Naopak vysloveně tragická mi přišla hudba, pořádnej fuckenroll by do toho rozhodně nalil víc života. Nepochopil jsem ani zmršenou (srovnání s německým soft pornem sedí) sexuální lesbickou scénu, zejména s ohledem na laškování se záchodovým zvonem nebo sleazy paní Lízy s tou hezčí ze studentek. Podtrženo a sečteno, rape část nevyvážená, v revenge převládá spíš to pozitivní, zejména grande finále s mačetou hraničilo až s dokonalostí. Dal bych tři, ale podobné nízkorozpočtové snímky by se měly podporovat a tak jen čtyři prstíky strčím a hned zase půjdu... Zhlédnuto při příležitosti filmového rande s IceQueen (podobnost s filmem je čistě náhodná, trávu jsme myslím nekouřili) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno