Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 2
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min
(další profese)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (67)

petero 

všechny recenze uživatele

O dosť slabšie ako prvá zbierka kde som váhal dať len 3 hviezdy a tu sú aj tie 2 dosť. Málo rôznorodé, so slabou pointou a o nejakom napätí sa nedá ani hovoriť. Príspevky sa držia v ťažkom podpriemere, kdežto jednotka obsahovala hrozné, slabé, priemerné, zaujímavé a aj výborné šteky, pritom každý bol rozoznateľný autorskou rôznorodosťou, tu to všetko splýva na jedno kopyto napriek dosť veľkej porcii neanglicky hovorených kraťasov. Najviac to vidno na favoritoch Bustillo/Maury - spravme niečo aby bol zárez. A ten nadhľad tiež nefungoval. Už keď sa zdalo, že všetko je v háji zachránil to záverečný príspevok od Chrisa Nasha a to tak, že som začal skúmať jeho filmografiu. Bravo. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hororová abeceda je späť v druhom pokračovaní a s ňou 26 hororových kraťasov. No tam, kde si jednotka mohla pripísať plusové body aspoň za nápad a jeho slušnú realizáciu, tam už dvojke ostáva iba obsah a kvalita samotných príbehov. Bohužiaľ tu však ide skôr o kvantitu a celkovo je to ešte slabšie než priemerná jednotka, aj keď pozerať sa to dá a už len pre tých niekoľko lepších kúskov som rád, že tento projekt vznikol. Najviac sa mi páčilo "K is for Knell" a najmenej "P is for P-P-P-P Scary!". Pokiaľ bude aj tretie pokračovanie, tak by to už ale chcelo viac kvality a invencie. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, pokračování písmenkové antologie je znatelně horší. Těch pár skvělých povídek se dá totiž spočítat na jedné ruce. Třeba úvodní Amateur, animovaná bizarnost Deloused, francouzská fatalita Xylophone a samozřejmě závěrečný gorefest Zygote. Ostatní segmenty jsou buď víceméně průměrné (Vacation, Macticate, Split), mnohdy vyloženě sračkoidní (Legacy, Head Games a P-P-P-P Scary). Samozřejmě nechybí černý humor (Equilibrium, Grandad) nebo nějaká ta asijská ujeťárna v podobě segmentu Youth. Za největší odvaz považuju povídku Wish, jejíž fantasy svět je vizuální "lahůdkou" :) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Abecedne som totálne dezorientovaná. Keď padne S-for Sračka, tak proste nechá škvrny aj na kvalite. To je prípad aj tejto B-for Blbizmus malovánky, L-for Lebo nebola vôbec potrebná. S-ako Shorty vyčkávajú na S- for Share, aby sa náležite zdokumentovali či už v karaváne, alebo jednotlivo. Tento prípad je síce M-for Márny, ale súhlasím s koncom abecedy. Ak ABC of DEF neplánuje rozšíriť abecedu a ostať pri inej prezentácii, tak príjmem rovno 4ku aby nastal pokoj. T-for Tadiaľ cesta nevedie aj keď tú D-for Dvojku pre zúčastnených rejžov rada zverejním, lebo som sa miestami ňaľakala.. D-for Dvojnásobné hodnotenie kraťasov ani nespomínam. ( I što takoje D-for - https://www.youtube.com/watch?v=rgv6u-Qm4fQ) - fight for... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o řád lepší než první Abeceda. Především tu chybí vyloženě fekální a trapné odpady, kterou první antologii táhly dolů nejvíc. Nejhorší písmena dvojky (H, L, P, Y) jsou tak spíš jen nudným podprůměrem, než nesnesitelnou mrdkou, u níž by mi bylo za její tvůrce stydno. Ale i na opačném konci kvalitativního spektra nastal imho posun k lepšímu - povídek, jež bych nazval vyloženě dobrými, se tu najde o něco víc než minule (A, B, D, J, O, S, V, X, Z). No a ten zbytek se většinou tak nějak "dá". Takže s nulovými očekáváními vlastně docela příjemné překvapení. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama