Reklama

Reklama

Uvězněni v čase

Trailer

Héctor a jeho žena Clara se přestěhovali do nového venkovského domu. Jednoho večera Héctorův dalekohled zachytí v blízkém lesíku obraz nahé dívky. Když po tajemném přízraku začne pátrat, je napaden mužem, jehož obličej skrývá zakrvácený obvaz. Na smrt vyděšený nachází útočiště v tajemné budově, která stála v cestě jeho zběsilému útěku nočním lesem. Netuší, že vstoupil do míst, kde se tajně experimentuje s časem. Když se vrací domů, vidí na zahradě svoji ženu a v otevřeném okně... sám sebe. V časové smyčce, do které byl nedopatřením lapen, se roztáčí série katastrof, které budou mít pro jeho další život nedozírné následky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

tron 

všechny recenze uživatele

Hm, strašne ma to nebavilo. Time travel nikdy neboli moja šálka kávy (až na sériu Terminátor a pár ďalších kusov). Páčila sa mi mierne hororová atmosféra, ale celková nízkorozpočtovosť až príliš bila do očí (jeden škaredý les a pár škaredých miestností). Vrcholom bol scenár, ktorý ma vôbec nezaujal a veľmi nesympatické postavy v čele s hlavným - a riadne protivným – (anti?)hrdinom. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhé době něco, u čeho jsem před spaním ani nezamžoural očima a zůstal pěkně bdělý! Vytknout se snad dá jedině to, že film malinko místama působí herecky nemastně neslaně a zřejmě i nižší rozpočet dělá ve výsledku svoje. Co se ale nedá upřít je fantastická atmosféra s velmi napínavým příběhem. Uvězněn v čase je především hlavní hrdina Héctor, který v jakési časově smyčce se snaží vyřešit svízel, který mu trochu zkomplikoval život a vše postupně do sebe nebezpečně zapadá. Jdu s hodnocením na 4 hvězdy, protože mě film jednoduše od začátku do konce bavil a nepovolil mi se vůbec odtrhnout. Španělsko má koukám samo o sobě dost co nabídnout, asi si ho dám trošku do hledáčku více. ()

Reklama

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád filmy, kde se objevuje téma cestování časem, tak jsem si zadal do vyhledávače tag s tímto heslem a vyjelo mi nespočetně mnoho snímků, které už jsem většinou viděl, ale také tento film, který jsem neznal a který měl celkem zajímavý obsah. Komentáře jsem si k němu nečetl, protože jsem nechtěl vědět, jak to skončí, jelikož se vždycky najde nějakej trouba, kterej tam tu pointu napíše. Tak se natěšeně začnu dívat na tento počin ze španělské produkce a hned na začátku vidím nesympatickýho upocenýho morgoše, kterej má krásnej novej barák, unylou manželku, která asi žádnou Miss Moskva nevyhrála. No prostě nezáživní, unudění zbohatlíci, kteří se čerstvě přestěhovali na venkov. Hlavní hrdina má asi úchylku v pozorování ptactva, protože se posadí na sedátko a začne pozorovat okolní les svým dalekohledem a co nevidí. Nějaká mladá ženština se tam začne svlíkat a ukazovat své vnady. Ihned se mu splaší hormony, zbytek jeho vlasů se mu postaví na hlavě, koukne vedle sebe, kde vidí tu nádheru, co si vzal a jediný, co ho napadne je jí poslat nakoupit nějaký zásoby. Poté, co manželka odjede se ještě přesvědčí svým dalekohledem, šmírák jeden úchylnej a rychle hybaj do lesa, kam cupitá jak splašenej zajíc, asi hlavně pro jeho touhu spatřit mladou obnaženou dívku. Což se mu teda povede, ale to co následuje mi připadalo spíše jako komedie plná omylů a vzápětí vás ihned začne rozčilovat nelogické chování hlavního protagonisty, které bylo do očí bijící, že jsem měl chuť vzít krumpáč a praštit ho po hlavě, aby se konečně probral a začal přemejšlet. Celkem zajímavá zápletka, která nás drží v pro mě komediálním, pro někoho až v hororovém sledu událostí a ve které netrpělivě čekáte na vysvětlení a na nějaký perfektně promyšlený konec. To se fakt nestalo a to bylo veliké zklamání, společně s výběrem hlavního herce, kterej by se víc hodil do nějakých italských komedií s Fantozzim. Po zhlédnutí tohoto filmu jsem byl hrubě nespokojen a kladl jsem minimálně deset nezodpovězených otázek a proto tomuto snímku dávám pouhých 50%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl na plakátu toho nepřátelsky vyhlížejícího týpka v kabátě s podivnou maskou na ksichtě, byl jsem docela natěšenej. Když jsem pak ve filmu zjistil, jak to je ve skutečnosti, zažil jsem docela zklamání. Ze začátku i docela zajímavý film, kterému by ty 3* velmi slušely, jenže čím déle ten film trvá, tím více se zamotává do klasického sci-fi klišé o problematice cestování časem, násobení cestovatele a úskalí mnohých časových rovin, že se z toho stane docela nezajímavý maglajz, včetně v těchto zápletkách nijakého konce. Ono možná tyhle zápletky mají své kouzlo, pointu a opodstatnění, na to ale asi musíte celému ději věnovat úpornou pozornost a snad mít pro to i vlohy. To já evidentně nemám. Ani tak nevadí, že to celkově působí poměrně levně, první půlhodinu je to docela fajn, příjemné postavy, napětí, hezká prsa, ale pak... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý španělský film o cestování časem. Héctor se částečně náhodou dostane do stroje času, a to spustí nekonečný řetězec událostí. Ať už se snaží čemukoliv zabránit, akorát do toho víc zabředává. Během filmu se stane pár nečekaných věcí. Je to vážně chytré. Herců je tam jen pár. "Teď tu budeme jen klidně sedět." ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film měl soutěžní premiéru v roce 2007 na Filmovém festivalu Fantastic v USA. Získal zde hned tři ceny, a to za nejlepší kameru, Cenu poroty a třetí místo v Ceně diváků. (Terva)

Reklama

Reklama