Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Specifický humor a nekonečný příběh o 4 tragédech, kteří by si už konečně chtěli vrznout. Zní to jak popis doslova každého dílu American Pie, avšak tento britský skvost si drží svůj "nerdovský" styl, v žádném díle nepřestává překvapovat a přináší nekorektní a mnohdy i fekální humor. Dnes už by tento seriál asi neprošel. I proto je nutné si ho hýčkat. Tak ještě že máme ještě pokračování v podobě dvou filmů. ()

Gazy 

všechny recenze uživatele

Seriál o bandě naprostých loserů, který až nebezpečně útočí na divákovu bránici. Tahle parta nadržených náctiletých geeků dokázala i za těch pouhých šest epizod vytvořit několik kultovních momentů, na které se nemůžu vynadívat a pouštím si je pořád dokola. Celá šestice dílů je naprosto skvostná, prošpikovaná bezchybnými hláškami a správně mířenými gagy. Tvůrci si rozhodně nebrali s ničím servítky a některé pubertální dialogy prostě berou dech. Jen by to chtělo větší epizodový nášup. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

nechápu, proč je takovej rozdíl v hodnocení seriálu a filmu. Seriál začíná nevinnými žerty a normálními situacemi, ale postupem času se stává více a více nechutným a nějaký scény jsou vážně až za hranicí. Nicméně jsem se u seriálu skvěle u téhle retardované bandy bavil. Neil je největší blb, ale jeho tanec je luxusní. Škoda, že nebudou další série, dost mě to chytlo. Jejich narážky na Neilovýho tátu byli někdy až moc a bejt Neilem, tak je asi zabiju. Takovýhle kamarády bych asi nechtěl. Poslední díl se stanováním je dokonalej, ale zbytek je na těch 80%. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Nepopieram množstvo vtipných pasáží, no humor seriálu je veľmi recipročný a ošúchaný. Pripomína mi to Prcičky na britský štýl v seriálovej podobe. Osobne si to neviem predstaviť pozerať ináč než v originálnom znení. Britský slang a prízvuk je to, čo drží seriál pokope. Na to, aký je však pomerne krátky, má príliš stereotypné postavy ktoré príšerne často menia svoj charakter podľa nálady scenáristu. A nehrá tam žiadny pohľadný herec. Dokonca ani "hviezdy školy" nie sú ani zďaleka pekné. Moje dojmy sú také "niekde medzi". ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Veľmi vtipný komediálny teen seriál z britskej produkcie o štyroch kamarátoch, s príjemným hereckým obsadením. Ten typ humoru, ktorý si rád pozriem stále. Mám rád teen komédie, ale vzhľadom nato, akým odpadom nás posledné roky kŕmi USA ma tento snímok veľmi potešil. Za poslednú dobu, to najlepšie čo som z teen komédii videl a takisto sa aj film veľmi vydaril. Perfektné scény a nezabudnuteľné hlášky. " Ooh, friends, football friends". Škoda len, že nenatočili viac sérii. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno