Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta dětí na cestě za pokladem pirátů. Dobrodružný film s řadou triků a efektů podle námětu Stevena Spielberga. Parta dětí najde mapu, na které je vyznačen úkryt pokladu pirátů. Na cestě za zlatem musí zdolat řadu nástrah a vyváznout z mnoha nebezpečných situací. O zlato se však zajímá i skupina zločinců, která se chce dostat k bohatství jako první. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

freelex

freelex (hodnocení, recenze)

Stále se mi nedaří původní dabing sehnat. Celkem vznikly 3 verze dabingů a podle mě znám ten původní z VHS. Jen jsem ty verze, které jsou na netu dostupné, rychle proklikal a není to ono. Za každou druhou větou je "ty vole"... namísto ,,sklapni Kecko" teď říkají ,,drž hubu Kecko" a celkově je to dost uřvané. Kdyby někdo měl původní dabing, byl bych velmi vděčný. Rád bych film ukázal neteřím, ne ale v této zmrvené podobě.

https://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=716

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Jakkob

To bohužel nemá, ale zkusil jsem tři verze, na jedný je v náhledu vidět logo Filmboxu, a všechno to mělo v názvu HD nebo Brrip...a navíc jedno nejmenované české uložiště umožňuje přehrát minutovou ukázku z videa zdarma...a dá se posouvat lišta přehrávání, takže se to dá krásně vyzkoušet, aby člověk nestahoval blbosti. I když u tý jedný br verze je ten zvuk trochu rychlejší než obraz, ne úplně dobře synchronizované stopy.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Šimpy

A je to nějak snadno rozeznatelné.. ? Jako že... Má to popisek třeba "původní dabing", nebo něco takového.. ? :)

na příspěvěk reagoval Šimpy

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Jakkob

Už jsem se chtěl nabídnout, že mám původní vhsku zdigitalizovanou, ale netřeba. Sehnat se dá i hd verze s původním dabingem...nevím, jestli někdo narouboval starou stopu na nový obraz, nebo jestli to tak vyšlo, ale sehnat na netu se dá. Vím akorát, že na filmboxu to běželo s původním dabingem taky.

na příspěvěk reagoval Jakkob

freelex

freelex (hodnocení, recenze)

ten nový dabing od Novy nestojí ani za starou bačkoru - samé ty vole.... dětem doporučuji pustit starý dabing z VHS, který je na úrovni.

na příspěvěk reagoval Jakkob

mart93

mart93 (hodnocení, recenze)

Za mě stará dobrá filmová nota, kdy si nebrali filmaři servítky a dělali si srandu z toho co je "zrovna" napadlo. Takže i když nejsem už cílovka a tenhle film z mládí neznám, tak musim řict že kdybych ho v dětství viděl tak by mě asi dost bavil. Jinak bavil mě svou originalitou a vtipem.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Nevím jak originál, ale dabing je neuvěřitelně uřvaný, až mě z toho rozbolela hlava. 

Uživatel Charpy smazal svůj příspěvek.

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Pamatují se to je to dobrodružný film kde dětí hledají poklad ale ten konec byl úplné na plno.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Po několikaleté odmlce jsem měl tu čest na Nova Cinema (s jedinou reklamou XD) tenhle filmek o5 shlédnout, navíc v tom starém a asi i jediném dabingu, na kterém jsem vyrostl. A je to i po letech velice příjemná a věru zábavná záležitost, dodnes bych si takové dobrodružství nechal na vlastní kůži líbit.. ;)

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

Anyone who grew up in the 80's will list the Goonies as one of their favourite films, or at least look back at it with a misty eye. It had everthing you could want, thrills, spills, pirates, booty, adventure, freaks and bad guys. I just wanted to be a Goonie or go on a Goonie style adventure. Even the place where they lived was cool. A big old house in a picturesque bay town. You don't get houses like that in England. The only interesting thing you would have found in my loft would have been a dead pidgeon. - Tohle ID to na imdb vystihlo presne

ttea

ttea (hodnocení, recenze)

Jeden z nejoblíbenějších filmů mého dětství.. A po letech se mi Mickey vrátil jako Samvěd Křepelka:)

FJW

FJW (hodnocení, recenze)

Můj neoblíbenější film o pirátech. Vydařená atmosféra, skvělá herci, výborná hudba...prostě paráda:-)

Související novinky

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

22.03.2023

Je to teprve pár dní, co se režijní duo známé jako The Daniels (Daniel Kwan a Daniel Scheinert) zasloužilo o Oscara za nejlepší režii a vlastně i nejlepší film na 95. ročníku udílení cen Akademie.… (více)

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (více)

Vzniknou Rošťáci 2?

Vzniknou Rošťáci 2?

07.04.2014

Pokud vám film z titulku nic neříká, není to zas tak velké překvapení. Rošťáci Richarda Donnera (Superman, Smrtonosná zbraň) jsou obří klasikou spíš v zámoří, kde v osmdesátých letech nabrali podobný… (více)

Reklama

Reklama