Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vemte podzemní jeskyni plnou vědátorských hejblat, mrskněte tam maníka, trochu mutantů, mluvící hlavy na monitorech a všechno to zamíchejte do místy viditelné tmy, ze které se čas od času ozývají roztodivné zvuky či skřeky. Hodinu a půl tím nuďte a nakonec přijďte z nějakým debilním vysvětlením, které může být vzhledem k uplynulému ději jakékoliv. V tomto případě je to závěr umělecko-ekoteroristický. 10% za sem tam povedený vizuál. ()

Chupacabre odpad!

všechny recenze uživatele

Ruce od tohoto filmu ... pryč !!! Hrůza a Děs !!! Budete to chtít pochopit, ale nepochopíte. Lákavě popsaný obsah - pro horor jako stvořený: něco bude hrdinu sledovat v temných a děsivých šachtách (ho ... ho to zní skvěle, ale je to absolutní blbost a pravdivá tak na 1%).Všechny tyto temné prostory by se daly natočit v jedné místnosti o rozměrech pár metrů. Tento snímek bych promítal v psychiatrických léčebnách, tam by byl nejsledovanějším " filmem č. 1 ". ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tak jsem přetrpěl hoďku a půl, abych se ve finále vlastně nic podstatného nedozvěděl. Škoda :-( Potenciál filmu byl nevyužit a ten kdo ho pochopil, tak mu vřele blahopřeji. Asi sem méně nadaný a třeba v budoucnu se k němu vrátím a moje myšlenkové pochody ho vstřebají lépe. Nyní však musím konstatovat, že takovouhle hovadinu bych si na placce opravdu za ty prachy nekoupil. 10% ()

SuperFigo 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento snímek objevil na seznamu 30 post apokalyptických vizí 21.století ( http://www.quietearth.us/articles/2010/06/20/Visions-of-the-End-30-post-apocalyptic-visions-of-the-21st-Century ), byl jsem docela natěšený. Avšak lze jen říct, že ten film je tak divný, až je tak nějak zvláštně koukatelný. Vzhledem k tomu, že jsem vydržel až do konce, i když jsem se během té hodiny a půl několikrát ujišťoval, jestli to opravdu stojí za to, dávám nakonec 3*. Ale proč? To je težká otázka. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem se asi zapomněl soustředit (při tom, jak se film vleče jako sliz, není ani divu) ale unikal mi smysl toho plazení. „Nahoře nic není, já to ukončil, otevřel jsem oči všem, odsud není cesty ven... prosím odejdi." Ale já vůl neodešel a dokoukal to v naději, že prozřu. Nestalo se. Hvězda za 100% ponurou atmosféru a za zneklidňující bizarní scény, kterými se tvůrcům podařilo zaplácat mi na zatraceně dlouhou dobu mysl... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama