Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

genetique 

všechny recenze uživatele

S veľkou chuťou by som hneď po skončení filmu vycapil aj štvrtú hviezdičku. Momentálne nadšenie z vyblýskaného vizuálu, skvelého soundtracku, niektorých podarených hlášok a pomerne svižného deja, sa našťastie o dva dni pri písaní komentára rozplynulo, keď som si nevedel spomenúť na nič konkrétnejšie, čo by som ešte pochválil. Ono je síce pekné, keď sa je na čo pozerať, akcie tu bolo naozaj dostatok, najmä v druhej polovici filmu mužská polovica publika určite krochkala blahom, ale spätne, okrem týchto povrchných vecí, toho film naozaj veľa neponúkne. Príbeh kopíruje zmesku niekoľkých jemu podobných a výsledná variácia je len ďalším odvarom a príspevkom do zanedlho zabudnutých filmov. Herecké zloženie je tak trošku atrakciou pre hudobne založených jedincov a najmä fanúšikov r'n'b, či hip-hopu, ale myslím, že by sme sa zhodli, že za mikrofónom im to ide o pár tried lepšie a mixovanie hereckého a speváckeho talentu nie vždy dopadne v štýle Jareda Leta. Ani ostatní herci, kameraman, či strihač však nemali vo svojich ambíciách ukázať viac, než je ich štandard. 70%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Pokus o dynamickejšie, akčnejšie a menej psychologické Heat. Nápad pre kľúčovú prestrelku v hoteli okato vykradnutý z True Romance, ale nezaujímavo nakrútený i zostrihaný (na rozdiel od vizuálne atraktívneho vykrádača Smokin' Aces). Záver klišovitý a neuspokojivý. Napriek tomu však celú dobu dostatočné enjoyable, s nádychom áčkovosti vďaka hereckému obsadeniu (ktoré zrejme očakávalo o chlp lepší výsledok). Ako DVD výplň víkendového večera v pohode, v multiplexe by neišlo o najlepšiu volbu. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Docela solidní jízda, která sice vykrádá několik profláklejch filmů, ale když vezmu v potaz, že se na plátně vystřídalo hned několik výbornejch herců, bylo to napínavý, nabušený drsnou a dobře zmáknutou akcí a hrála k tomu parádní hudba, tak si nemám na co stěžovat. Z hlediska žánru je to nadprůměr. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednohubka, ktora vas nielenze nenasyti, ale ani dvakrat dobre nechuti. Akcie je malo a je fadne natocena a postavy su mizerne prepracovane, takze mi viacmenej bolo uplne jedno, co sa deje a ako sa to skonci. Akurat Matt Dillon ma stale solidnu charizmu, takze aspon jemu som mohol trochu fandit. Film vhodny maximalne ako pozadie pri nejakej inej cinnosti. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. Sice jsem se musel pronudit pomalejším rozjezdem a zprvu mi přišly zbytečné i některé osobní peripetie několika zúčastněných, ale pak to nabralo tempo a na konci jsem se dočkal i poměrně citlivého tragického rozměru. Navíc si cením i nejednoznačnosti postav, takže pokud člověk chce, tak se může rozhodnout, komu vlastně fandit, což není pravidlem. Herecky to taky sedlo, ačkoliv jména ve mě na první pohled nevyvolávala velká očekávání. V rámci žánru širší špička. 80% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)

Reklama

Reklama