Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica zameniteľný rozjazd gangsterky s prípravou na lúpež, tá druhá prekvapivo svižná non-stop akcia, kde najviac ale zaujme samotná lúpež, potom sa už len strieľa hlava nehlava. Menej tupé, než ako by to asi dopadlo v Europa.Corp, ale na svoje slávne predobrazy zase menej ambiciózne. Navyše sa ťažšie hľadá postava, s ktorou by ste sympatizovali, akoby ani scenáristi nevedeli, komu by mal potencionálny divák držať palce. Ale je to stále fajn akčná jazda s kamerou ako pri Bourneovi, ak ste správne naladení, neoľutujete. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Režie zpackaná, scénář mizerný, takže za 2*, ale vzhledem k parádní finální bitvě s rusákama, kteří udělali za pár vteřin z 10* hotelového pokoje řešeto, jednu zvedám. Ta scéna byla vrcholem i po stránce technické, na rozdíl od tuctového zbytku. Ač obvykle akční scénář neřeším a logiku nehledám, tady nejde opominout "důležitou" hlavní linii příběhu bez emocí - pochybná banda zlodějů naletí na lep zrazenému parťákovi, zhrzenému milenci a ukradne 20 melounů jen proto, aby se odporná feťačka konečně mohla dostat domů. Go Home, Naomi. Takhle mi vyzněl slabý závěr a zároveň potvrdil skutečnou pozici policajta Dillona. Byl tam naprosto zbytečný. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Až úsměvně průměrný akční film, kterému sice nechybí v celku podařené herecké obsazení, ale k čemu to je dobré, když se zhruba 3/4 filmu od úvodních minut nic pořádného neděje? Závěrečné vyvrcholení je proto asi nejsladší tečkou z celého snímku a to i přes to, že v některých záběrech si kameraman se střihačem nejspíše dali trošičku extáze. Od scénáře jsem nic jiného, než miliónkráté ojetou bankovní jednohubku ani očekávat nemohl. Takže zklamání či nadšení se nekonalo, spíše něco mezi tím, což se po mém náročném dni k večeru přímo vybízelo. Pokud tedy hledáte film plný rádoby drsné mluvy, cool přestřelek okořeněné tucty mrtvých gangsterů a pohledných polonahých děvčat, máte smůlu. Takers vám sice všechno nabídne, ale v polovičním průměrným balení. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Naleštěně metroušská verze HEAT, ITALIAN JOB (dokonce scéna přepadení je okatě okopčená) a dalších podobných. Paul Walker jako tradičně poslední dobou spíš v pozadí. V popředí naopak (na můj vkus) trošku moc namachrovanejch neartikulujících nigga-gangsta frajerů (včetně toho, co údajně mlátil "chudinku" Rihannu), ale jinak co chtít víc? Snad jen tu vyfetovanou digitální kameru ala Michael Mann si mohli odpustit. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama