Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

john.h 

všechny recenze uživatele

Taková béčková verze Smrtonosné pasti, na kterou se lehce zapomene. Jako jednohubka na zabavení je to ale v pohodě. S tím castingem se ale rozhodně mohlo vymyslet víc. Trocha toho humoru, lepší nápady, lepší fighty, lepší smrti zápornejch postav, víc napětí. Je to takové moc šablonovité, jako kdyby někdo rejžovi dal 30 míčů dolarů a řekl mu natoč za to film a rejža řekl, oukej, za tejden to bude hotový, scénář vezmem z nějaké poslední Seagalovky, vezmem ale lepší herce a nějak to splácáme. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem k filmu ještě dělal titulky, tak už ho mám plný zuby...:D Ale nemůžu říct křivý slovo rejžovi, kterej se opravdu snažil... Chybou filmu je scénář, kterej se snaží držet všemi deseti v jednom "luxus kasínu", který vám už po prvních 30 minutách začne lézt na nervy a budete si přát ať se příběh hne i někam jinam. Dobrou zprávou je, že snímek celkově funguje. Ani ne tak emocionálně (o to se jenom snaží, ve skutečnosti z člověka nevymáčkne nic), ale vizuálně je na jedničku. Lepší scénář, lepší střih a dal bych pět. :) ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sterilní akční béčko, který s výjimkou Jamieho Foxxe v hlavní roli nepřináší vůbec nic zajímavýho. Akce je přinejlepšim pouze průměrná, chybí napínavější / zajímavější příběh stejně jako lepší záporák nebo aspoň pár hlášek. Taky bych uvítal bohatší výpravu, protože prostory kasína začnou brzo nudit. Jenže problém nejsou ani tak lokace, jako nudná režie společně s dramaturgií. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

První půlka je opravdu našláplá. Všechny strany na jednom casinu, 25 kg kokainu pryč, unesené dítě, hodní poldové, zlí poldové, ochranka kasína, kupec, prodejce a jeden opravdu zajímavej záporák. Bohužel druhá půlka to sráží na kolena hlavně tím, že Foxx neměl být u unosu dítěte bodnut (je to vidět i v ukázkách, proto jsem neupozornil na bojler). Chtěl bych ho spíš vidět v plné formě.. Poslední dobou mě začínají vadit wtf momenty a bud se na to uplně vysrali, nebo si o nás divácích myslí, že jsme úplně blbí. Tak oni mají chycenýho kluka, rozdrtí mu ruku a odejdou a nechají otevřené dveře a mobil, aby mohl utéct ?? To se to nedalo vymyslet nějak líp ? Ta doktorka v garáži to byl taky spíše nepovedený vtip. Jinak film má pár opravdu zajímavých fajtů a postředí Vegas se prostě nikdy neomrzí. Taková trochu horší Skrytá identita.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama