Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V hlavných úlohách napínavého akčného thrilleru hrajú Matt Dillon, Paul Walker, Idris Elba, či Hayden Christensen. Film mal spád a akciu a nezabudol ani na "dilemu" policajta, čo si môže vziať jednoducho prachy, keď sa ocitol v ťažký životnej situácii. Prepustená manželka, choré dieťa, hypotéka. Vyšetrovanie vnútorného oddelenia versus, ako sa k tomu postaví jeho parťák. Snímka tak svojim tempom a akciou dokáže prinútiť neodtrhnúť oči od celého diania a vychutnávať si každučkú sekundu skvelého akčného adrenalínového divadla. Za zmienku tiež stojí, že sa po celej stopáži objavujú odkazy na veľmi známe staršie zábery rôznych žánrov. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica zameniteľný rozjazd gangsterky s prípravou na lúpež, tá druhá prekvapivo svižná non-stop akcia, kde najviac ale zaujme samotná lúpež, potom sa už len strieľa hlava nehlava. Menej tupé, než ako by to asi dopadlo v Europa.Corp, ale na svoje slávne predobrazy zase menej ambiciózne. Navyše sa ťažšie hľadá postava, s ktorou by ste sympatizovali, akoby ani scenáristi nevedeli, komu by mal potencionálny divák držať palce. Ale je to stále fajn akčná jazda s kamerou ako pri Bourneovi, ak ste správne naladení, neoľutujete. ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hodně dělané na image, někdy to až vypadalo jako videoklip "sladký život lupiče", navíc většinou máte pocit, že tohle už jste někde viděli, ale proč se nepodívat znova, když je to solidně natočený a ani konec není uplně trapné klišé. Prostě se mi to líbilo a poprvé se mi líbil i Hayden, ten kluk snad mládne, narozdíl od Walkera, který stárné čím dál rychleji a hrat porad neumi. No a Matt byl výbornej. A tech 10 % na charitu me fakt pobavilo :) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jo, jo. Přesně takhle to dopadne, jste li zneuznaný režisérský génius, co před deseti lety natočiil jedinou nízkorozpočtovou sračku. Po ruce máte jen kameramana s parkinsonem, partičku černošských recitátorů, Homokina Skywalkera, který od Hvězdných válek kdovíproč pořádně nesmočil a vyčpělého Mata Dilinu, bytostně toužícího po exhumaci. Dále máte v zádech frajera s kopírkou, co si říká scénarista a Pačíno s de Nirem vás pošlou do prdele, i když měsíc campujete před jejich vilami v Malibu. Co s takovou situací? No nejlépe nelítostně zplagiátovat nějakou klasiku. Ať žije invence a originalita, která jde ruku v ruce s režisérskou zručností! ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Prtička zlodějů, kteří si potrpí na stylově zvládnutou práci, se pouští do nebezpečné loupeže obrněných vozů převážejících balík peněz. Když jsem slyšel hlavní námět, nemyslel jsem si, že by mě film nějak překvapil. Protože něco podobného jsem viděl třeba v Ozbrojených a nebezpečných, kde hrál taká Matt Dilon. Ale řekl jsem si, že to zkusím a uvidím. Už jen proto, že kromě Dilona zde hraje spousta příjemných herců. A jak to dopadlo? No rozhodně lépe než jsem čekal. Žádné nervy drásající promyšlený převraty tu nejsou, ale co dělá tento film lepším než průměrným, je právě ta elegance a stylovost, s jakou si hrdinové dokonale pohrávají. Začátek sice pomalejší, ale od půlky to nabere neuvěřitelný spád, který trvá až do konce. Není to rozhodně film pro ty, kteří od toho čekají bůhví jakou chytrou loupeživou akci. Pro mě je to ale snímek, který je v žánru na výšším levelu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama