Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kde se fláká Muž zákona Steven Seagal, když New Orleans sužuje zločin? Na liposukční klinice? Zatýká Katrinu? No prostě tam není a Cage, fekální vozidlo vymetající kdejakou žumpu, se zase mohlo realizovat. Tentokráte představuje ohleduplného, citlivého, milujícího otce, jenž tak trochu krade a kterému zhrzený komplic unese dceru, co vypadá jak syn. Skoro jako Komando, chtělo by se říct, jenom s tím rozdílem, že Nicolas neunese kládu a celé je to suchopárný blábol, který mírně osvěží maximálně hlášky Dannyho Hustona. Zkrátka ideální film k nedělnímu podvečernímu žehlení utěrek na nádobí. Jen dejte pozor, až budete rozhořčeně volat Nickovi do Kalifornie, do jaké ohavnosti se to zase namočil, abyste si nespálili žehličkou ucho.. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení zvýšilo hodnocení filmu o 1 procento, to mě těší. :-) Tohle byl pohodový akční thriller, mělo to tempo, dobrou akci, dobrý děj, mě se to líbilo. :-) Navíc při koukání tohoto filmu jsem zjistil, že jsem to už viděl asi v televizi, ale líbilo se mi to tak, že jsem to tedy zkouknul znova. :-) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $304,318Tržby Celosvetovo $6,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinná záležitosť s niekoľkými slušnými akčnými momentkami ale ako celok to nedosiahne ani na žánroví priemer /45%/ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vynikající volba názvu! Tenhle film mi byl totálně ukradený ještě dřív než skončil. Velké, nafouknuté, nudné NIC, na které jeden jen tak hledí, potom řekne "Hm.", a bez mrknutí oka si uvolní disk, aby se tam vešla jiná sračka. Pokud jste někdy prznili gumovou ženu s kouřící hlavou, určitě víte, o čem mluvím. Na první pohled nevypadala holka špatně! Všechen ten měkoučký, pestrobarevný latex, rtíky smyslně vykružující ono lačné "O" a spousta vyzývavě zejících otvorů..... Teprve až po chvíli zjistíte, že to asi ta Pravá nebude! Vybalíte na ni veškerý svůj charm zkušeného milovníka, dokonce použijete i pár špinavých triků, aby měla kamarádkám o čem nadšeně vyprávět, můžete se prostě posrat, abyste ji udělali pomyšlení, a ona jen tak leží a s konstantně strnulým výrazem fixuje strop. Kráva jedna frigidní. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Filmek začíná loupeží, při které Will Montgomery (N. Cage) a kumpáni získají 10 mil. dollarů, Při útěku chce jeden z kumpánů, Vincent, zabít svědka, ale Will tomu zabrání a Vincenta postřelí. Díky tomuto incidentu Willa chytí a on jde na 8. let do vězení. Když se z vězení vrátí do běžného života, Vincent mu unese dceru a požaduje za ní peníze, které se při honičce s policajty vypařili..... Tento filmek podle mě patří k lehce nadprůměrné podívané, u které jsem se nenudil. Akce je dobrá a příběh ničím nepřekvapí. Za mě 60%. :) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama