Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 4
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 4

Recenze (367)

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Slušný krimiseriál, který je zde hodně přeceněn, protože mi přijde obyčejnější než třeba Myšlenky Zločince, kde je zajímavé profilování vrahů nebo Sběratelé kostí, kde vyšetřují podle zbytků kostí na místech činu.Bál bych se i srovnání s Hankem Moodym, protože do něj má hlavní hrdina poměrně daleko.Jinak mě to ale samozřejmě baví,je to dobrý oddychový kriminální seriál.A ještě jednu věc - nechápu proč se to jmenuje Castle na zabití a ne prostě jednoduše Castle.A ke sloveskému názvu se snad ani vyjadřovat nebudu. 75-80 % ()

CBD 

všechny recenze uživatele

Co dodat? Pracovat s klišé se dá velmi dobře když a) přidáte pořádnou porci nepříliš líbivého humoru ("Mohla by jste mi věnovat kopie těch fotografií z místa činu? Petterson a spol. puknou závistí až jim to ukážu.") b) do hlavní role hodíte charizmatického Nathana Fillona a sympatickou Stanu Katic c) hodíte za hlavu všechny CSI, Monky a spol. Vznikne vám jak jinak sympatický a chutný zákusek, který ač příliš nepřekvapí zvraty ve vyšetřování zaujme podáním a humorem. ()

Reklama

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se vrhla na tenhle kousek a hned u první epizody jsem si říkala, vždyť ten Rick Castle mi někoho připomíná, ano je to Hank Moody z Californication, zlobivý záletník, ale není to tak uplně pravda, Rick není tak špatný otec jako Hank a taky to není takový alkáč. Jinak herec Nathan Fillion a herečka Stana Katic jsou mi celkem sympatický a přijde mi, že i ty případy, co spolu řeší, jsou celkem zapeklitý a zajímavě udělaný, zatím mně to celkem baví, uvídíme jak to bude dál. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Je funky sledovať vlastne variáciu na X-Files, teda, čo sa týka postáv: racionálne a logicky situovaná ženská postava, oproti nej "fikcionalista", dvaja spoluhráči a dokopy fasa tím. Šarmantné, vtipné, hravé, chytľavé bez toho, že by si robilo srandu z prípadov, ktoré sú predmetom vyšetrovania, nech sú už akokoľvek bizarné. Som naozaj zvedavá, ako dlho sa podarí udržať hranu medzi hlavnými postavami iskrivú a do akých rozmerov mi Nathan popriberá. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

K pětihvězdičkovému pilotu se zbytek dílů bohužel nepřiblíží, originalita taky není příliš velká (kriminální zápletky nebo uspořádání týmu je prakticky Mentalist), ale ta tady není příliš důležitá, protože chemie mezi Castlem a Beckettovou funguje téměř dokonale. Jen ta dceruška je na můj vkus příliš přemoudřelá skautka, co se rozbrečí, když neřekne tátovi, že v metru jela na černo...Po první sérii 80%.___________ Po prvním dílu druhé série křičím: Beckettová, mazej se ostříhat!!!______________V průběhu druhé série zvyšuji hodnocení, zápletky jsou čím dál lepší, a je opravdu radost sledovat Castla, i když čte jen třeba noviny. Po zásluze nás čeká třetí série, snad se vysoko nasazená laťka udrží. ()

Galerie (2 633)

Zajímavosti (29)

  • Nathan Fillion musel během castingu absolvovat čtení s celkem 125 herečkami, než našli tu správnou Beckettovou. (Ajka1)
  • V 15. díle 2. řady se v seriálu se do podvědomí diváků dostává čeština a Česká republika. Jedná se zde o českou imigrantku zvanou Eliška, která byla nalezena mrtvá. (San Miguel)

Reklama

Reklama