Reklama

Reklama

Skrytý

Trailer 2

Obsahy(1)

Kai Koss se vrací na místo, kde vyrůstal se svojí krutou a bezcitnou matkou, od které před devatenácti lety utekl. Dnes už je mrtvá a Kai po ní zdědil majetek a dům, který s ní jako malý sdílel. Zde se mu začínají vyjevovat děsivé vzpomínky. (Vojtino)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být naprosto perfektní bohužel je to krapet nedotažené ale i tak mě to bavilo prostě jak se sejdou pánové Øie a Joner tak tu máme lesní horor na kterej se dá koukat. Možná natočí spolu i třetí film s názvem Skrytý v temných lesích a jestli jo chci to taky vidět. Každopádně v tomto konkrétním filmu máme maníka který zjistí že umřela jeho maminka. To že s ní neměl nejlepší vztah nám ukáže už to že v márnici zkusmo mamince zlomí prst aby měl jistotu že mamka nezařve a nevzbudí se. Jak se do filmu ponoříte budete se mu divit jen v jednom...Že jí je pro jistotu nezlomil všechny. V okolí zatím řádí skrytý vrah a všechna vodítka ukazují zrovna na našeho hrdinu Kosse kterému začíná lehce hrabat a mamku vidí všude možně. Jenže kosí to tam opravdu Koss? To je otázka na kterou odpověď dostanete a i na spoustu dalšího jelikož v tomto filmu se pořád něco děje. Když to budete sledovat pozorně dáte si dvě a dvě dohromady vyjdou vám čtyři a zjistíte jak to všechno je a poplácáte se jako já uznale po rameni (byl bych fakt dobrej kriminalista asi si otevřu detektivní kancl) . Konec tedy někoho absolutně nepřekvapí a někdo bude naopak zírat páč si nedal dvě a dvě dohromady a je mimo. PS : Když zdědíte barák po nenáviděném rodiči vůbec nikam nejezděte a prodejte ho na dálku ušetříte si spoustu trablů. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se a lekal. Nevim jak většina hodnotících, ale přesně tohle od hororu chci a očekávám. Pak je mi jedno, že zápletka a vůbec děj jako celek za mnoho nestojí, protože to je v téhle atmosférické záležitosti až podružnou záležitostí. Oie (neumim přeškrtnutý o :D) vsadil podruhé na podobnou kartu a zase mu to vyšlo. 80% ()

Reklama

Teabag 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentářů jsem nabyl dojmu, že si Skjult snad ani nepustím. Nakonec jsem to udělal a skutečně... dodívával jsem se na to na pětkrát, což se mi moc často nestává. Námět filmu ale musím pochválit. Scénář z něho ale bohužel dokázal dostat sotva polovinu potenciálu. Režie to srazila ještě níž. Kristoffer Joner to zvládl zahrát dobře. Ostatní herci už tak dobří rozhodně nebyli. Nakonec 5/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vypadáš, že to zvládáš dobře........ Půl hodiny na to čumím a netuším o co jde. Pár lekaček, psychického rázu a jeden narušený hlavní hrdina. Strašně se to vleče a je to sled podivných a nevysvětlitelných událostí. Předpokládám, že až se tvůrci rozhodnou to vysvětlit, nebudu tak šokován, jak by chtěli. Scénář má obrovské díry, nepochopitelné situace a spousty chyb. Nějak mě to nebralo. ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Ó ty finský horore.¬         Včera shlédnul jsem snímek "Vražedná terapie" ve scénáři a režii conneticutského tvůrce Brada Andersona, známého nejspíše svou režií podařeného thrillerového snímku "Mechanik" natočeného tři roky po oné. Horror "Skrytý" neliší se stavbou děje, režijními postupy ani konečným vyústěním prakticky nijak od "Vražedné terapie" — kromě toho, že ta je natočena o něco lépe díky Andersonově osobnosti. O co mi jde? Tyto tak řečeno "zajímavě" natočené snímky, jimž ona "zajímavá spletitost" má zaručiti úspěšnost, mohou býti opravdu dobré a vybočující z řady pouze tehdy, je-li k oné "zajímavosti" podání přidána také vysoká tvůrčí invence jiná, jako ze jména velmi dobrý scénář spolu s režijním vedením, pak kamera a herecké výkony atp.; příkladem může býti ani ne tak pouze slušně zpracovaná už zmíněná "Vražedná terapie", jako spíše zvláště podařený snímek španělského tvůrce A. Baize "La Cara oculta" nebo velice zvláštní snímek kanadského tvůrce D. Villeneuveho "Nepřítel". — Jinak zůstává pouhá kostra nápadu, dnes už všedního.¬                 Snímek "Skrytý" nedoporučuji; je to lákadlo, které vás připraví o čas, aniž by vám připravilo odpovídající zážitek. Že můj názor není v tomto případě odlišný od názoru divácké masy, lze doložiti procentuální úspěšností na ČSFD výše zmíněných snímků: "La Cara oculta" 81; "Mechanik" 78; "Nepřítel" 66; "Vražedná terapie" 65; "Skrytý" 51. Ostatní uvedené snímky vám mohu doporučiti, při čemž "Vražednou terapii" až na místě posledním.¬                 Případné opoznámkování: uživ. J*A*S*M; Plangi. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kraji Hordaland na západě Norska. (Cheeker)

Reklama

Reklama