Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

OMFG! Po poslednom Vojkůvkovom filme som bol nadšený a tešil som na na jeho daľší film. Po prvých informáciách som sa na Total Detox nijak extra netešil, ale to čo som nakoniec dostal bol šok. Někdo tam dole mě má rád bol skvelý kus expliotationu, ktorý bol dobre vymyslený a obstoje natočený. Total Detox je tupý na kolene napísaný "film", aký vymyslí väčšina hororových nadšencov. Nemám viac čo dodať. Jo, a nuda! Od úplného odpadu film delí len fakt, že to vôbec vzniklo (alebo, aj snaha sa cení). PS: Kamarát, nekamarát, fanúšik, nefanúšik, toto je nazaj velký fail a neskutočný pokles od predošlému filmu. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Příliš malá cílovka v naší zemi nedává prostor pro filmy tohoto typu v dobré kvalitě. Dá se hodnotit pouze pokus, protože vše - od neherců po absurdní pointu i triky až po příšerné ozvučení, které je při sledování naprostým utrpením. Více peněz, více invence a třeba se tu něco zrodí. Ale cesta je ještě dlouhá a trnitá. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Jelikoz jsem od Vojkuvky videl film Nekdo tam dole me ma rad, neubranil jsem se u Total detoxu zklamani. Jasne, uvedomuji si, ze film si tvurci financuji sami a pustili se do zanru, ktery u nas nema vybudovanou tradici, tech chyb ale bylo spousta (jednou Martin monokl mel, pak nemel, zase mel..., a to prvni maskovani bylo hodne amaterske). Nepovedene byly i zabery jednotlivych vrazd a kamera byla taky otravna. Herecke vykony ale spatne nebyly, zaujal predevsim Miroslav Rataj. O co se ale Vojkuvka tradicne opira je kvalitni scenar! Kazdopadne drzim palce v dalsi tvorbe. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádný český slasher. Jde vidět, že Roman Vojkůvka si je zase o něco jistější v kramflecích, film od filmu nabírá na zkušenostech a za kamerou vyspívá. Není to jen o lepších hercích, kteří jsou tu příjemně reální a prostě živější. Je to taky o detailech. Pan režisér (kdyby jenom režisér, Roman si tu dělal v podstatě všechno sám, takže klobouk dolů) si vyhrál i u drobností jako plakáty na zdech, vlastní filmy v televizi nebo hlášky typu "My všichni jsme Kamilové". Bezva je i nečekaně vysoký bodycount a přehlídka krásných koziček. Pokud by dal někdo Vojkůvkovi peníze na další film a volnou ruku, není nejmenší pochyb o tom, že by to byla parádní podívaná. Samozřejmě i s lepším zvukem a nápaditějším kydlením dětí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - ...........Zlo nemůže být nikdy poraženo dobrem........... Úvodní a závěrečný citát mého komentáře pochází s filmu a vyřkl jej Claudius Berkoff. Jako člověk, který má strach z jehel, jsem se píchání velkým obloukem vyhnul. Sem tam nějakou tu marjánku, ale už je tomu dávno, co jsem přestal kouřit i obyčejné cigára a tak mi tento příběh vůbec neimponoval. A protože jsem se mezi feťáky nikdy nepohyboval nemůžu ani posoudit natož soudit, jest-li se tak opravdu chovají. V příběhu je odporná a nervy trhající hudba, dialogu není mnohdy rozumět natož ho chápat a napětí je nulové až směšné. Bohužel to musím napsat ikdyž je to český film, který by měl být spíš podporován. Zde to nejde. CITÁT - Kdo ho zabil?........... Asi řezník, nebo co. Zabiják feťáků. Jediné, co je na dvd dobré jsou bonusy. Ale to je jiný příběh. ........................Zničit ho může jen zlo krutější a bezcitnější, než je ono samo.......... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama