Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

zette 

všechny recenze uživatele

Jelikoz jsem od Vojkuvky videl film Nekdo tam dole me ma rad, neubranil jsem se u Total detoxu zklamani. Jasne, uvedomuji si, ze film si tvurci financuji sami a pustili se do zanru, ktery u nas nema vybudovanou tradici, tech chyb ale bylo spousta (jednou Martin monokl mel, pak nemel, zase mel..., a to prvni maskovani bylo hodne amaterske). Nepovedene byly i zabery jednotlivych vrazd a kamera byla taky otravna. Herecke vykony ale spatne nebyly, zaujal predevsim Miroslav Rataj. O co se ale Vojkuvka tradicne opira je kvalitni scenar! Kazdopadne drzim palce v dalsi tvorbe. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Nějak si nevzpomínám, kdy jsem se naposledy takhle dobře bavil. Roman Vojkůvka si u mě po kvalitním NEUSÍNEJ! vysloužil další plusové body a určitě prověřím i NĚKDO TAM DOLE MĚ MÁ RÁD. Státní fond pro podporu a rozvoj české kinematografie by měl namísto pumpování miliónů do megasraček typu BATHORY podpořit, byť třeba i pouhými pár tisíci korun, podobné projekty, jako je tento. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je obrovská škoda, že na kdejakou hovadinu se koruny najdou, ale na pořádný český horor nedá nikdo ani vorla. A Vojkůvka by si určitě nějakou podporu zasloužil. Takhle se musel spokojit s amatérskými podmínkami, ale ke cti je mu nutno dodat, že lépe by to už asi ani nešlo. Je jen škoda, že byl nucen do rolí feťáků obsadit jen ryzí amatéry. Tam byl ten rozdíl mezi amatérským a profi filmem nejvýraznější. Každopádně se mu vše podařilo dohnat příběhem a výborným finále. Tak třeba se někdo chytí za nos, a příště režisérovi přispěje. 60% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - ...........Zlo nemůže být nikdy poraženo dobrem........... Úvodní a závěrečný citát mého komentáře pochází s filmu a vyřkl jej Claudius Berkoff. Jako člověk, který má strach z jehel, jsem se píchání velkým obloukem vyhnul. Sem tam nějakou tu marjánku, ale už je tomu dávno, co jsem přestal kouřit i obyčejné cigára a tak mi tento příběh vůbec neimponoval. A protože jsem se mezi feťáky nikdy nepohyboval nemůžu ani posoudit natož soudit, jest-li se tak opravdu chovají. V příběhu je odporná a nervy trhající hudba, dialogu není mnohdy rozumět natož ho chápat a napětí je nulové až směšné. Bohužel to musím napsat ikdyž je to český film, který by měl být spíš podporován. Zde to nejde. CITÁT - Kdo ho zabil?........... Asi řezník, nebo co. Zabiják feťáků. Jediné, co je na dvd dobré jsou bonusy. Ale to je jiný příběh. ........................Zničit ho může jen zlo krutější a bezcitnější, než je ono samo.......... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To, že je film amatérský, je poznat hlavně na hercích, i když takový Miroslav Rataj v roli Artura už prokazuje dlouholetou hereckou průpravu. „Total Detox rozhodně patří mezi ty lepší hororové příspěvky od českých nadaných autorů. Jsou zde momenty, kdy vás film nebude bavit, kdy vás nedokáže strhnout, ale stejně tak jsou zde momenty, kdy vám bude líto, že se český horor více finančně nepodporuje. Ten scénář rozhodně není špatný, i když k dokonalosti má také daleko. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama