Reklama

Reklama

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost

(seriál)
  • Česko Záblesk budoucnosti (více)
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2010), 15 h 46 min (Minutáž: 41–44 min)

Předloha:

Robert J. Sawyer (kniha)

Hrají:

Courtney B. Vance, Joseph Fiennes, Jack Davenport, Zachary Knighton, Peyton List, Sonya Walger, Christine Woods, John Cho, Brían F. O'Byrne (více)
(další profese)

Epizody(22)

Z ničeho nic se objeví tajemné světlo a téměř všichni lidé na světě padnou do bezvědomí. V tomto stavu před očima vidí vlastní život, jak bude vypadat za šest měsíců. Jednotka elitních agentů FBI se snaží záhadu vyšetřit a lidé si začnou uvědomovat, že budoucnost se vždycky může změnit. Najděte odpovědi a pronikněte ještě hlouběji do příběhu plného hádanek díky skvělému bonusovému materiálu. Uvidíte mimo jiné i celou sérii od pilotního dílu až po poslední epizodu. Uslyšíte, jak natáčení vnímali herci a štáb, a budete mít příležitost znovu prožít každý nečekaný dějový zvrat v celé sérii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (386)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Intenzivně napínavé, tajemné, dechberoucí, překvapivé, precizně natočené, hudebně podtržené (devátý díl ve znamení Boba Dylana a jeho úžasné Shelter from the storm), 50% herců na cenu Emmy, napínavě akční (přestřelka 5. dílu v parkovišti byla úžasná) a myšlenkově jedinečné. Mám jedinou otázku. Kde je ku*va druhá řada? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažko hodnotiť, či je lepšie alebo horšie, že seriál nepokračoval ďalej. Ukončenie prvej série je ako-tak dostatočne vysvetľujúce, takže divák nemá pocit, že silou mocou musí vedieť, čo bude preboha ďalej. Možno by sa z toho stalo ďalšie Lost, ktorému by štyri zhustené série úplne stačili. Takže nápad super, mysteriózno a pocit, že ihneď musím vedieť, čo bude ďalej funguje dokonale, len mi trochu vadí, že žiaden podobne ladený seriál nemôže nikdy skončiť niečím skutočne šokujúcim a katarzným. VIDENÉ ZNOVA 2020: Tentokrát som viac docenil snahu tvorcov vytvoriť komplikovaný a zároveň funkčný puzzle obraz, kde síce ostali niektoré kúsky skladačky ešte v "krabici", ale výsledný obraz je aj tak jasne zreteľný. Nápad, že každá postava sa ocitá polroka v pozícii schrodingerovej mačky, je podľa môjho názoru geniálna. To ale bude súvisieť asi aj s predlohou. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ je to veľmi zaujímavý seriál. Jeden z tých pri ktorých mi nevadia, tie dlhé prestávky, ktoré sa týkajú ľúbostného života všetkých postáv. Za to by som dala také veľké plus. 80% Len sa modlím aby sa z toho nestalo niečo ako bolo Lost, aj to bolo na začiatku veľmi dobré ale neskôr sa to natoľko zamotalo, že som nestíhala vnímať. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

povedený seriál ! máme svobodnou vůli, anebo je vše dopředu dáno a svůj osud nemůžeme změnit? jen škoda toho otevřeného konce - tvůrci očividně plánovali pokračování, které ale nakonec nevzniklo, a tak nám nezbývá, než se smířit s tím, že se odpovědi na některé nezodpovězené otázky zřejmě nedozvíme.. a to je moc velká škoda - ještě alespoň jedna série by tomuhle seriálu rozhodně slušela.. na druhou stranu se ale nemůžu ubránit dojmu, že děj byl po celou dobu zbytečně natahovaný - celá série by šla podle mě namačkat do deseti dílů.. přesto zasloužené 4* :) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Napínavý děj, skvělé herecké obsazení a geniální nápad. Takhle bych asi definovala FlashForward. Pilotní díl otevřel dveře k něčemu velkému, co si drží kvalitu po celou dobu. Nikde nic zbytečně nepřehrává a všechno do sebe zapadá. Jsem ráda, že se tvůrci spokojili jen s jednou řadou, které se podařilo dotáhnout myšlenku do velkolepého konce. Tím toho bylo tak akorát. Povedené, 4,5*. ()

Galerie (284)

Zajímavosti (14)

  • V několika prvních dílech seriálu můžeme vidět velký reklamní plakát v ulicích. Na něm je zobrazena společnost Oceanic Airlines, fiktivní letecká společnost vytvořena pro seriál Lost. (Amroth666)
  • Postavy Marka Benforda a Bryce Varleye byly pojmenovány podle autorů sci-fi románů Gregoryho Benforda and Johna Varleyho. Oba zmínění autoři jsou známí svými příběhy o časových paradoxech. (Greg)

Reklama

Reklama