Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Konec to povyšuje nad čistě průměrné hodnocení, jinak ale vcelku stereotypní horor ala Last House on the Left nebo SAW. Hlavním problémem je stopáž - na hodinky jsem koukal více než je zdrávo, krátit se přitom dalo z mého pohledu hodně. Z jinak všedního žánrového zážitku tedy nakonec vyčnívá zejména ďábelská Rebecca De Mornay a ona mrazivá pointa. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto mišmaše mé sympatie neochvějně patří nadále originálu. A irituje mě, že se opět po provalení Bousman uchýlil do defenzívy s prohlášením, že jeho Den matek není spojen s tromáckým entertainmentem žádnou pupeční šňůrou, ale má s jeho slavným osmdesátkovým trashem „pouze a jenom“ totožný název. Hm, tvůrce je sobecký direktor s hovnooriginální produkcí založenou na parazitování na úspěšných snímcích a hamouní nad výdělky. Chvíli byl klid. Byl permanentně vyvalen na otomanu, rád zíval a dlouho chtěl spát, jenže prachy došly a tak musel z gauče vstát. Udělal to asi takhle: před první klapkou sezval své kumpány do archiválií béčkových dřistů, uspořádal jim bujarou pitku a přesvědčil je, že další kousek bude myšlen opravdu "smrtelně" vážně. Výsledek je, světe div se, opět mizerný. V první čtvrtce (do příchodu mámy) jsem sledoval otravné přehrávání herců utlačovatelů (vraj terror, hovno!), ba co hůř; ihned po matčiným vstupu na ekran začalo hrozné inferno trapáren. Tohle že mělo být sociopatické psycho s matkou u kormidla? Ale dejte pokoj. Nechce se mi věřit, že tohle spolklo i místní hororové osazenstvo československé filmové databáze .. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Pověst tohoto snímku jako zábavné vybíjené ve které se těžko předem odhaduje kdo poletí z kola ven je oprávněná a jednotlivá zabití jsou také docela výživná. Ovšem obvyklá demence postav, které mají možnost dorazit ležícího protivníka a raději se dají na úprk aby mohli být vzápětí sami zneškodněny zde překračuje obvyklou míru. Zejména Beth je v tomhle ohledu přebornicí a jako idiot se chová kdekdo, třeba i policejní důstojník. Samotný konec pak zkušeného diváky stěží překvapí. Ale přece jen - pozitiva tu převažují, v rámci žánru lehký nadprůměr. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil, jako řadu jiných filmů, kde neočekávám nic převratného na bleskovku. To znamená, že 112 minut si pustíte tak, že za deset minut máte film shlédnutý. Komu se to nelíbí, ať to nedělá. Výhodou ale je, že vidíte vše rychle a pak se zastavíte v místech, které vám připadají klíčové. A těch není moc. ***Pochopitelně, že to platí jen pro diváky, co mají filmů doma tolik, že je nemožné je rychle sledovat.*** Velcí konzumenti ale dělají to co já kdysi. Pět monitorů, pět filmů, a nechají se běžet. Časem i tohle přestane bavit, ale než ten čas nastane, tak si užijete pětkrát víc filmové zábavy než běžný divák.***Hororů mám nepočítaně. Většinu z těch co je mám, tak jsem ještě neviděl.***Rebecca De Mornay se hodí do filmu, přitáhne pozornost diváka, působí přesvědčivě, umí překvapit a divák s ní projde filmem tak, jak má... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Home invasion jako víno.Snímek dupe na plyn hned od úvodních minut a ve svým tempu nepoleví až do konce.Což je jeho velkým plusem.Kdo čeká krvavý jatka a gore jízdu bude nejspíš zklamanej.Film nevsází ani tak na krvavost,ale spíš na psychoteror vyvíjenej na oběti.Ikdyž pár krvavých scén se tu taky najde,ale povětšinou mimo kameru.R.De Mornay v roli šílený matky obstála na výbornou.Horší už bylo obsazení jejich synů.Né že by to byl zas takovej průser,ale výběr mohl být lepší.Zklamáním pro mě taky byl úplnej konec.Jinak nemám co vytknout.Rozhodně mě těhle 112 minut nenudilo.Jen upozorňuju že s původním Dnem matek z roku 1980 to má pramálo společnýho. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Počas nakrúcania scén so zbraňami boli herci zadržaní políciou, ktorá si ich pomýlila s bankovými lupičmi. Tí vyčíňali neďaleko miesta filmovania. (U_S_O)
  • Ve filmu padne několikrát zmínka o Queeny / Queenie, což je v původním filmu Den matek (1980) postižená sestra "matky", která žije v lesích a pokouší se ji zabít. Matka tak vychová své dva postižené syny aby ji chránili a poslouchali na slovo. V remaku je Queeny zredukována pouze na strašidelnou historku. (merlinovic)

Reklama

Reklama