Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

genetique 

všechny recenze uživatele

V hraniciach subžánru sa jedná o naozaj jedinečný zážitok, ktorý si vychutnajú len tí, ktorí budú na niečo podobné pripravení. Dejová línia je takmer ako z céčkového braku, no režisér veľmi dobre pochopil, čo je potrebné spraviť s kamerou, ako načasovať strih a ohromiť divácke zmysly zvrátenými scénami tak, aby to prinieslo žiadúci efekt. Film však odhalí slabšie žalúdky až v druhej polovici, ktorá ak by neprišla, tak škrtám štvrtú hviezdičku. Rozjazd teda trošku pomalší, ale o to efektnejší záver. Navyše vedľajšia dejová línia mala svoje opodstatnenie. Či už príbehové, ale najmä striedanie explotation scén s pomalými majo svoje čaro a zmysel, aby sa divák nepresýtil. 80%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Asi můj nejoblíbenější druh hororů, v tomtopřípadě s detailně vykreslenou brutalitou (kterou však obvykle příliš nevyhledávám). Jedná se o celkem prostý příběh, kdy se mladý král maturitních plesů ocitne ve zvláštní, zvrácené rodině a musí se buď urycheně dostat pryč nebo je znetvoření a pravděpodobně i smrt nevyhnutelná. Čas běží.... PS: Robin McLeavy a její šílené pohledy filmu dosti vypomohly, aneb šílenství může být celkem sexy. 73% ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Strašná píčovina. Všechny postavy se tam chovají jak idioti, celé to absolutně nedává smysl, a jediná vteřina tam není napínavá, nebo nedejbože strašidelná. Když nic jiného, místy je to ale tak moc debilní, až je to vtipné - nasmál jsem se celkem dost. Film s tak hrozným scénářem jsem už dlouho neviděl. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Loved Ones je velmi zajímavý a neobvyklý horor. Svojí atmosférou připomíná spíše nějaký slaďáček, ale když se do toho obuje trošku úchylnější tatínek a jeho princezna (dcera), stojí film za to a ukáže jiné metody mučení, na které nejsme zvyklý. Každým okamžikem jsem se vžíval do role mučeného a v životě bych se do takové situace nechtěl dostat. Musím uznat, že hudba byla perfektní. Možná trošku jiná než jsme u hororů zvyklí a někomu by ta hudba mohla vadit. U mě naprostá spokojenost a pokud bych minulý týden neviděl Inside (2007), který mě naladil úplně na jinou vlnu, dal bych plný počet. Bohužel mě tento snímek tolik nepohltil, ale i tak jde o dobrý horor...8/10 = 85% ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

[jsou v tom spoilery, ale lehké, dá se brát spíše jako upoutávka] Já to vždycky říkal, že všichni Australani jsou zvrácení vidláci. Loved Ones je neuvěřitelně zábavná jízda, plná násilí nejhrubšího zrna (naštěstí ani zdaleka neplatí, že by bylo samoúčelné), a přitom velice nenásilně prošpikovaná mnoha černohumornými vsuvkami. Jednoznačně nejzábavnější film o rozmazlené píči – aneb pojem „tatínkova holčička“ dostal zcela nový význam (škoda, že na dokonání toho incestu nezbyl čas). Zamrzí jen, že se tvůrci nevyvarovali některých velmi otřepaných klišé a postav, které se v rozhodující chvíli zachovají jako idioti. Jinak je tam asi úplně všechno a nechybí ani receptář prima domácí lobotomie a mnoho dalšího, ale nebudu to vypisovat – raději to rovnou doporučím! (a pořád mam chuť napařit plný počet) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)
  • V úvodní části filmu má Brent (Xavier Samuel) oblečené tričko skupiny Metallica z alba Master of Puppets. (Terva)

Reklama

Reklama