Reklama

Reklama

Road Train

Dva milenecké páry Craig (Bob Morley), Nina (Sophie Lowe), Liz (Georgina Haig) a Marcus (Xavier Samuel) jedou z kempování. Na úplně rovné silnici kdesi v Austrálii je dojede Road Train (dlouhý kamion). Rychle se k nim přiblíží a mírně do nich narazí. Po menší honičce je vytlačí ze silnice tak, že jejich auto je nepojízdné. Poté, co se proberou z nehody, zjistí, že road train zastavil opodál. Začíná honička na život a na smrt, při níž se milují i nenávidí, jsou poštvání proti sobě a především - umírají. (crewer)

(více)

Recenze (42)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zajímavý malý mysteriózní thriller. Jednoznačným pozitivem je, že minimálně v první půli snímek působí velmi nepředvídatelně, protože divák v podstatě netuší, jakému zlu hrdinové čelí. Potom to svou podivuhodností začne připomínat nepříliš dobrý film z podobného prostředí - Rest Stop. Podivné filmy mám rád, vyžadují však velmi talentované tvůrce - slušný řemeslník (ke škodě Road Trainu) nestačí. Je to tak nějak přesně na pomezí dvou a tří hvězd. Na rozdíl od obituse to spíše nedoporučuji (o fous). ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čistý priemer. Spočiatku som si hovoril, že to vôbec nevyzerá zle: Pekné prostredie, pekná kamera, celkovo zaujímavé. Lenže takáto bola len prvá polovica, potom to už pomaličky šlo dolu vodou, čo sa týka príbehu. Hlavné postavy totiž začali riešiť veci ako "spala som s ním, ale chcem teba" a chovali sa neskutočne hlúpo, hlavne tie ženské. Síce chápem, že boli vo vyhrotenej situácii, ale čo je veľa, to je veľa. Navyše sa mi zdal koniec neuveriteľne naťahovaný a záverečné rozuzlenie ma tiež veľmi neupútalo. Na jedno pozretie to "skôr" odporúčam (s veľkou istotou to však nehovorím), ale za dva dni zabudnete. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Štýlovo nasnímané Nič , ktoré sa snažilo priblížiť perlám , ako " DUEL / BLACK CADILLAC / ROAD GAMES ... a podobným , už dávno horúcim asfaltom roztopeným a road agresiou napumpovaným snímkom . Ten záver Ma unavil a bodíky sypem len za austrálske teritórium. Keď sme pri tom doporučovaní a nedoporučovaní...tak nedoporučujem , ale doporučujem spomínané tituly , takže ak máš v zálohe iný titul , tak ten Ti doporučujem - a R.T. smelo preskoč. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek byl zajímavý, pěkné prostředí, pěkná hudba, tajemné zavedení do děje. Potom se z toho ovšem stane taková slátanina plná nesmyslů a na sebe zmatečně naskládaných situací bez většího provázání. Chtělo to někoho, kdo vymyslí aspoň obstojný příběh, tohle byla hrozná pakárna. Škoda, potenciál tam byl, tak snad příště. 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Protnutý silnicí rovnou jako pravítko, scenériemi neuvěřitelně připomínající australskou polopoušť - nikdy jsem neměl tušení, že areál bohnické psychiatrické léčebny je rozlohou tak obrovský.. Začalo to jako Spielbergův Duel, pak tomu kvapem došel Fuel. Jestli hledáte hlavu, či patu, mezi těmito ploty ji nenajdete.. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama