Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tyto vánoční "dodělávky" jsou nic moc. Člověk se pobaví, zabije chvíli nudy, ale za 30 minut je rád, že je konec. Neříkám Madagaskar byl skvělý, ale tohle je slabý odvar. Stejně jako Shrekoleda. I když musím uznat že létající tučnáci a válka mezi jihopoláky a severopoláky mě pobavila. "my chceme být bipolární" :D Původně jsem chtěla dát dvě, ale jak píšu ten komentář, tak si uvědomuju, že tak strašné to nebylo. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Ne příliš vtipný a celkem nucený vánoční kraťas. Zachraňují ho tučňáci a alespoň u mě animace, která připomíná některým jiným nejmenovaným animátorům, že občas nejde o to, udělat animaci co nejvěrohodněji. Ta hranatost a absurdnost tomu prostě sedí. Hvězdičku strhávám za posedlost písní, která jde asi takhle: "I like to move it..." ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase klasický "Madagaskar". Místy je to docela otravné, ale sem tam se najde dobrý vtip, který vás nadchne. Mám tyhle postavy rád, ale delší filmy jim slučí asi trochu víc, hlavně proto, že tohle šroubování na svátky je takové příliš umělé. Santa v "Madagaskaru" mi prostě nesedí. Hodně osobní pocit, ale myslím, že nebudu jediný. Rozehrávají se zde zajímavé vztahy, ale vlastně zbytečně, protože na hlavní film nemají vliv. Jako televizní chuťovka? Proč ne, nakonec. Na Vánoce člověk skousne hodně. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Veselé Jelimánoce, bando! ___ Dění na ostrově, totiž Jelimánova linka (+ hašteření mezi soby a tučňáky) zábavnější (protože původnější) než roznos dárků a touha zvířátek dostat se zpět do newyorské zoo. V celku pak k tomuto vánočnímu speciálu zaujímám totožný postoj jako k Shrekoledě. Jednou stačilo - ale pokud na vás dýchne i duch Vánoc (tj. pokud to sledujete o Vánocích), tak se i rozněžníte, ne že ne. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Bývala doba, kdy všechny animáky měly svou vánoční verzi a já jako dítě vysedávala před televizí a čekala, kdy se objeví. Škoda, že teď už se to nedělá - každopádně jsem si letos pustila všechny ty, na nichž jsem vyrůstala, pro změnu z pohledu dospělého člověka. A vánoční Madagaskar splnil na výbornou všechno, co od takového kraťasu očekávám - bylo to vtipné, drželo se to i filmů, aniž by se to s hlavní trilogií kdovíjak rozcházelo, má to v sobě klasickou vánoční poučku, bylo to originální - a hlavně si s tím český dabing na výsost vyhrál. Studená válka, bipolarita, parodie na koledy... Ocenila jsem i to, co jsem jako malá nechápala. Za mě tedy jeden z těch nejlepších vánočních animovaných kraťasů. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama