Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

red_spirit77 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako neviem nájsť slová pre toto fiaskové "pokračovanie“ slávneho parníka. Tento extrémne nevydarený zámer ma akurát rozčúlil ale na druhej strane aj z odstupom pobavil. Nemôžem taktiež nespomenúť zlé grafické spracovanie a myšlienku nad ktorou mi osobne zastáva rozum. Zarobiť peniaze na základe slávnej jednotky, pri ktorej by už žiadne pokračovanie nedokázalo zatieniť originál, ktorý v tomto prípade bude navždy iba jeden. Scénka z filmu keď sa kapitán sa díva z poza kormidla ako sa loď potápa a povie "ach história sa opakuje“ ma natoľko dojala, že som nevedel či sa mám smiať alebo plakať nad skôstom režiséra...Skrátka kráľ bez koruny medzi odpadmi!!! ()

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne dno produkcie, film je taký zlý, neplatí ani "to je také zlé, že som to musel pozerať", toto je totiž také zlé, že človek musí každých 10 sekúnd viesť urputný boj, či pokračovať v utrpení. Ale JA som vydržal a som na to hrdý :). Mimochodom, produkčná firma The Asylum má našlapnuté do oblasti kultových sfér. Výber z produkcie: Mega Shark vs. Crocosaurus, Paranormal Entity, Transmorphers: Fall of Man, The Day the Earth Stopped, 100 Million BC, Allan Quatermain and the Temple of Skulls...0/10 ()

Reklama

cdome.82 

všechny recenze uživatele

Ošetření kreditkou, přežití zkázy ve skříni, přetnutí vedví, krásné exteriéry (a interiéry) skladišť a jedny schody na kterých každý upadne. Plus povedené masové scény s místy až 20 účinkujícími, do toho průlet tryskáčů a titanik na vodě renderovaný ve stylu her z roku 1995. Na druhou stranu málo žraloků, chobotnic nebo aspoň dinosaurů (doufám, že se dočkáme v sequelu). Suma sumárum jen za ***, jsou i lepší kousky, ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Taky bych to neviděl tak špatně. Hlavní problém filmu je v názvu že to většina lidí srovnává s Titanicem ale přitom je to jako kdyby jste srovnávaly Panic Je Nanic a Prci Prci Prcičky :-). Jinak problém v filmu nemám jasně že se tam najdou chyby třeba ta scéna v tom výtahu ženská bouchne do toho poklopu jednou a neotevře to následně bouchne do toho poklopu chlap dvakrát a otevře to:-) Závěrečná scéna s tím umíráním toho chlápka je parafrází na původní scénu v Titanicu ale nemá takové koule jelikož v původním Titaniku byla šance že to ten chlap přežije zatímco tady je to jasné hned od začátku scény že chcípne. Ale celkový dojem z filmu mám dobrý nečekal jsem nic ale docela mě to i překvapilo bohužel v dnešní době je In když každý dává filmům Asylumu odpad. ()

AdamesWWE odpad!

všechny recenze uživatele

[0/10] TITANIC II. Fakt? To vážne? Čo už k tomuto povedať, toto je tretotriedna liga vo svete filmov a tento film je úplne dno filmárčiny, zúfalosť a výsmech slávnemu Titanicu. Zamýšlam sa aký význam má toto točiť, zviesť sa na úspechu svojho predchodcu - to je jediný dôvod. A prajem režisérovi len to najhoršie, lebo po tomto "filme" si jeho tvorbu v živote nepozriem. Videl som od neho film Paranormal Entiny, čo sa dalo pozerať ale toto je tak otrasné a stupídne že som to vypol asi po hodine pretože ma to ničím nezaujalo. Vizuálne odporné a bezvýznamné dielo, kde nič nefunguje. Nezaujímavý a neznámy herci, atmosféra/napätie/dej? - ŽIADNE. O "katastrofických" scénach poviem len v skratke - v živote som nevidel zúfalejší pokus ktorý takto zle dopadol a režisér to chce zakryť tým že to točí v tme ale tak je to ešte neprehladješie, mizéria. Čo už. Aj takéto diela vznikajú a pre mňa ide o najhorší film ktorý som videl. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama