Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem zázrak a ani to, že u toho vydržim sedět až do konce. Už jen to se odráží na hodnocení, které je sice předčasné, ale v porovnání s nováckou napodobeninou (viděl jsem pár minut a stačilo mi to) je myslím objektivní. Souhlasím s ostatními: moderátoři neokoukaní, porotci sympatičtí, talenti sice nic moc, ale kdo by čekal v "1. díle" zázraky:-) Pokud s tím nebudou otravovat moc často, tak se rád podívám a zasměju. Dodatek (24.10.2010): Tak mě to pomalu ale jistě přestává bavit a dávám přednost vraždám s Bohdalkou na ČT1. Po několika semifinálových dílech snižuji hodnocení na 3* a dál si už nebudu kazit dobrý dojem z počáteční fáze soutěže. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Je akceptovatelné, pokud ve vile VyVolených blbne travetita, ale že "odborná porota" do souboje nepoměřitelných talentů vybere travestitu, který v říjnu przní vánoční písničky Mariah Carey, to je nepochopitelné. Moderátorská dvojice není sice tak sebestředná jako konkurenční Leoš Mareš, ale výsledek je podobný - oblbnout diváky, aby mačkali esemesky... ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší než konkurenční show. ČST začalo dobře a zajímavě. Nova jim hodně pomohla, začali totiž svou prezentaci. Talent už od začátku jel podle celosvětového scénáře a lidé se radši podívali na ukázky nějakých nových talentů než na ohňovou show s ukázkami toho co je teprve čeká. ČST měl snadnější pravidla než Talentmánia, moderátoři byli celkem neznámí a divácky atraktivnější, porota byla lidem sympatická. Ale Bílá mě strašně iritovala zdálo se mi, že mění názory podle svých kolegů. Tehdy jsem uvažoval o 4 hvězdičkách. Potom se, ale producenti nebo nějací šéfové z Primy zbláznili.Začali to rvát do emoci,to mě na všech talentových show pekelně štve. Začali využívat menší psychické odolnosti Mariána Zázrívého. Neustále se ho ptali jak se cítí. Potom se začal řešit malý František z dětského domova. Ano, uměl hodně dobře tančit, ale neubráním se dojmu, že byl využít a vrácen jen díky tomu, aby zvýšil sledovanost. Ale i přesto děkují. Hlavně za to, že se objevil Richard Nedvěd. Geniální kouzelník-trapnomág. 65% ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než Talentmánie? Určitě. Dokáže se to aspoň trochu vyrovnat originálu? To už moc ne. Takže když si to shrneme, první řada byla úžasná, nemohla bych si stěžovat. Ale v druhé řadě se něco změnilo... a to něco mi tam hrozně vadilo a pokud se to objeví v třetí řadě, vadit mi to pořád bude ale tentokrát i možná víc. 53% zaslouženě ()

zlabus

všechny recenze uživatele

Hodnotit nebudu, ale za jeden viděný díl (myslím, že byl v pořadí třetí) veliký palec nahoru. Ve srovnání s nováckou Talentmánií jasně a s přehledem několik koňských délek vítězí Prima. Myslím, že na nově se už teď múžou zlehka obávat podobného průseru, jakým byl Big Brother. Prima pořad koncipovala šíleně svěže, využila neokoukaných moderátorů, zábavné poroty a HLAVNĚ (narozdíl od novy) se nesnaží útočit na slzné kanálky televizních diváků (ještě jednou uvidím plakat Trošku tak budu zvracet ), nebo aspoň zatím ne. Za to veliké díky. Každopádně jsem zvědav, jak to půjde dál. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama