Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Pouze obyčejná jednohubka, která Vás sice nenechá ukousat nudou, ale že by nabídla nějaké extra scény, vtípky apod. tak to zase ne. Vyšetřování tak nějak plyne a ani špičkování mezi hlavními hrdiny není úplně to pravé ořechové. Dá se to vydržet, parkrát se člověk i pěkně pobaví, ale v konečném důsledku ve Vás nezůstane nic. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Divím se že Heigl vzala tendle scénář, ale možná je v kriti nebo kdo ví kde. Film toho moc nepřinese, spíš vás připraví o čas. Já osobně jsem ho viděl asi na pětkrát po částech a vůbec nevadilo, že jsem si to pustil někde jinde. Neděje se tam toho tak moc, příběh je klasicky slabý a frajírek na konci se ke všemu přizná, sám od sebe. proč by to dělal? Každopádně je to místy lehce vtipné, ale ne až tak, že bych se tomu aspon zasmál. Jen mi vyskočil koutek rtů a to bylo všechno. Po technické stránce věci můžu tak komentovat pouze kameru, která místy stála za to, ale těch míst bylo poskrovnu. Klasické cliché záběry už tady byly mnohokrát... ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Katherine mně pokaždé zklame, vytáčí a nejspíš na ni mám alergií, no snímek sem vzhledl bez zbytečné zaujatosti, či jakéhosi odporu, to přisahám! Nelíbí se mi její grimasy, nemyslím si, že je kočka a přijde mi přesvědčivá asi jak pochcaný sníh. A tady tohle - TV film, který vyplní prostor mezi reklamami, bohužel. 1/10 ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Katherine se může snažit jak chce, ale pro mě prostě není dostatečně přesvědčivá. Ne, nevěřím jí, že se za tak krátkou chvilku přetransformovala do bad-assačky, která byla na střelnici (?) dvakrát, a na konci se pětkrát trefí týpkovi přímo do srdce. Ne, ne, ne. A její detektivní schopnosti? Její z čista jasna objevená znalost policejních a dalších termínů, které pochybuju, že nějaká jiná prodavačka spodního prádla zná? Nežeru jí to, prostě ne. Když ale odložím stranou tuto "temnou stránku" filmu, nakonec z toho vylezl docela koukatelný snímek, který si mooožná ještě jednou někdy v daleké budoucnosti pustím. A mimochodem, trailer je asi lepší než celý film.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Katherine vypadá dobře, bylo to hloupoučký, bylo to stupidňoučký, ale u komedie s Heigl snad nikdo nečekal Poirota v sukni, ne? Navíc rozhodně lepší film i dvojice aktérů než hodně podobný Bounty Hunter - oproti němu s Jennifer tady za Katherine +0,5* :) ~ 2,5*. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama