Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Jaimova rodina nestihne oslavit první den v novém domě, do kterého se právě přestěhovala, protože je přepadne skupinka ozbrojenců v kuklách. Jediné, co požadují, jsou peníze a cennosti. Celá věc se však zkomplikuje, když matka s dcerou začnou klást odpor... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Snáď mi hororoví nadšenci odpustia toto hodnotenie, ale na to sa vážne nedalo pozerať. Rodinka sa nasťahovala do nového domu a ešte v ten deň ich prepadli traja maskovaní lupiči, takže sa jedná o rukojemnícky horor, ktorý mi spočiatku pripadal ako béčkovejšia verzia nového Mother's Day. Ani v tom sa občas postavy nechovali veľmi logicky, lenže to, čo predvádzali v tomto filme, jednoducho nedokážem rozdýchať (najmä keď mali mať zločinci všetko dôkladne naplánované). Ak sa tí gangstri chovajú debilnejšie ako ich obete, nedokážu ich ani za boha skrotiť, všetko sa im vymkne spod kontroly a ešte začnú bojovať medzi sebou, tak mi to vadí. Pokiaľ obeť nedokáže zabijaka trafiť z dvojmetrovej vzdialenosti, tiež mi to vadí. Ak obeť dobrovoľne odovzdá zabijakovi zbraň, len preto, že jej povie "ja nie som ako oni dvaja", tak je to už naozaj neúnosné. A to, že si zabijak odhalil tvár, aj keď sa to dalo riešiť úplne ináč, tak to už je rekord. Áno, bolo to krvavé, brutálne, znásilňovalo sa tam, bol to hotový masaker, ale podané je to úplne nestráviteľnou formou, či už dejom alebo rozpoltenou kamerou. Vkuse sa tam len narieka a vrieska, kto to má počúvať? Takže naozaj, možno je to jeden z mojich neobjektívnych odpadov, ale ak by som to mal pozerať ešte raz, tak sa zbláznim, lebo toľko nezmyslov v jednom filme som ešte nevidel. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem už nejmíň dva dny neviděl podivnou kravinu, kde se všichni chovají jako kokoti. Možná je to tím, že jsem kvůli kolegům, jejichž filmový vkus je mi u prdele a stejně se na kdejakou amaterskou sračku vždycky podívám, ať říkají, co chtějí, abych tím pak mohl svobodně pohrdat dle vlastního uvážení, nečekal nic. A nic jsem taky dostal. Hezky natočená, nudná hovadina s nehezkými herci, na kterou jsem zapomněl už při závěrečných titulcích. Každopádně, pokud by měl někdo tolik drzosti a dovolil si nesouhlasit s mým hodnocením, poplivu ho u všech svých gayfriendů na Assbooku a udělám mu na profílku pomníček, který si rozhodně za rámeček nedá. Jsem totiž v*e*r*b*a*l, strejda verbal, jediný objektivní borec s vytříbeným vkusem, jakého znám !!!! ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem napsat komentář, kterej by byl v první řadě oslavou tohoto ultimátního filmového zážitku s fenomenální kamerou, mrazivě tíživou atmosférou, nekompromisním dějem, parádním hudebním doprovodem a hereckými výkony natolik přesvědčivými, že chvíli nevíte zda je to film, nebo realita. Chtěl jsem napsat komentář, který by těžce ranil uživatele, kteří vpálí nekompromisní odpad, aniž by si shrnuli plusy a mínusy a nezlobte se na mě, ale tady převažují plusy (není to nic osobního, ale protože filmu jako je tenhle se odpady prostě nedávaj! a protože o něm s nádechem těžkýho frajerství mluvíte jakoby jste se prací zloděje/únosce/vraha živili, jako by jste dané situace dokázali řešit líp, jakobyste se v absolutním psychu a pocitu bezmoci dokázali trefit do nepřítele). Chtěl jsem prostě napsat komentář k tomuto filmu, který dokáže bavit, dokáže šokovat. Ten mě ovšem rozsekal tak, že toho již nebudu nikdy schopen. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Funny Games bez uměleckých servítků, natvrdo bez kompromisů v míře zobrazované hrůzy, která by pro diváka ještě mohla být komfortní. Miguel Ángel Vivas vytváří v dlouhých záběrech dusnou atmosféru s tušením zlých věcí, u kterých divák doufá že nenastanou. Protože ví, jak lehce by se v reálném životě mohl ocitnout ve stejné situaci. A ony nastanou... Scénář ovšem vedle této lišácky komponované psychologické hry s divákem zavání taky zlověstným cílem otřást jím překročením obvyklých hranic žánrové zábavy. A tím se shazuje přesně v rovině, ve které sofistikovaně opatrnému Hanekemu tleskáme. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Extrémě sadistická řežba. Nechápu zdější odpadovou mánii, která se snad převrhla v davovou histerii, nebo já nevím, ale tenhle snímek odpad teda rozhodně není. Působí svou stylizací nepříjemně reálně, což považuji za plus. Scénář je sice spíš odvar, než odvaz, ale nemusí to být nutně negativum. Ve finále do sebe všechno pěkně zapadalo, tak nevidím důvod, proč tenhle film zatracovat. Závěr by mi u jiného snímku nemusel úplně sednout, ale tady už je vám po 80 minutách drastických a krvavých scén prakticky všechno jedno. Upřímně, byl jsem po zhlédnutí ještě dlouhou chvíli neklidný, asi se teď zlodějů budu bát trochu víc. Zajímavé. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se skládá z 12 dlouhých záběrů. (Zdroj: en.wikipedia.org) (baronGrga)

Související novinky

Španělé, kam se podíváš

Španělé, kam se podíváš

16.02.2014

Španělská kinematografie se v posledních letech díky několika talentovaným tvůrcům s velkými hity stala velkým dodavatelem kvalitních hororů a thrillerů. Tento trend se dále rozvijí s tím, že přední… (více)

Reklama

Reklama