Reklama

Reklama

Parlor

  • USA Anarchy Parlor
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia amerických študentov prichádza za nezáväznou zábavou do Litvy, malej krajiny vo východnej časti Európy. Všetko prebieha podľa plánu, až kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dali potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že odborníkov talent a manuálne zručnosti nespočívajú len v maľbe na kožu zákazníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Parlor“ není skvělý snímek, ale vzhledem k tomu, co se k nám normálně dostává v rámci slasheru a torture porn, je tohle ještě snesitelné a rozhodně se mi to, díky některým postavám, zamlouvá mnohem více než omílaný „Hostel“. Snímek ukojí vaši potřebu po gore, ale také sem tam potěší nějakými dobrými scénami, které vytváří alespoň základní linii jinak poměrně jednoduchého děje. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Kdybych byla chlap, asi by se mi Parlor líbil víc (tolik soft porna jsem v hororu dlouho neviděla). Bohužel mi přijde, že Parlor strašně staví na debilitě všech zúčastněných: jasně, pojďme se tam podívat/ ne, ještě jsme neviděli dost - a to mě moc nebaví. Nápad s tatérem a sexy bloňďatou tetovanou pomocnicí, co ovládá bojová umění, byl odd začátku do konce dobrý, ale ten zbytek... Navíc závěrečný WTF moment byl tak nějak prozrazen mnohem dřív, než jsem se ho chtěla dozvědět. Tetovačky dobrý, obrázky slabší, Litvané nestojí za mnoho (scénky s dětmi ulice tam byly proč?) a Amíci vlastně taky ne. Podprůměr. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pokreslená Sara Fabel rozhodně ujde, škoda že nejstojí adminům ani za přidání na db (thx Ricci za korekci), no trocha digitálního šajze a třikrát stržená koža ze zad z exploitationu typu Hostel nic moc lepšího nedělá. Půlka herců je navíc dost otřesná, takže zdější čtverky u mě pochopení nenajdou ani náhodou. Ano, moc se takovéhoto netočí, ale tvůrci asi ví proč... 45% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hororova uroda sa zacina rysovat roku 2015 a hned u mna odstartovala tymto hororom. Slabsi horor, ktory sa viac zameriava na gore, u ktoreho sklzne az do samoucelnosti. Jo, jo - furt mam pocit, ze Gore a spusta krvi ma maskovat rezisersku nemohucnost a scenaristicku neschopnost. Krvilacnosti a uchylkam neholdujem, takze za mna slabsi podpriemer : 15 % ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia Amerických študentov prichádza za odviazanou zábavou do malej krajiny, ležiacej vo východnej časti Európy, Litvy. Všetko prebieha podľa plánu kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dala potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia, že jeho talent manuálnych zručností nespočíva len v maľbe na kožu zákazníka. Nemôžem dať tomuto snímku, napriek snahe o dokonale spracované gore, lepšie hodnotenie ako prvo spomínanému, porovnávanému Hostelu. Dôvod je pritom jednoduchý. Jednoducho na to nemá. A to doslovne ničím. Mňa nejaké holé cecky, či kundy, ako iných "roztrasených" užívateľov, rozhodne neohúria natoľko, aby som stratil čistú myseľ. Keď si chcem "zatriasť" vtákom, naťukám si do googla "Beeg - teen". Kým spomínaný, podceňovaný explo horor zo "Slovenska" disponoval množstvom originálneho násilia, tu je to všetko o jednom a to istom. Odrež si "kurie oko z päty" a máš vystarané. Keď chcem vidieť facky medzi ženami, kuknem si zápas Tysona s Holyfieldom. Nemožno povedať, že by ma "Parlor"vyslovene sklamal, no že by som výskal od radosti, akýže som to exploiďák po dlhej dobe vzhliadol, taktiež nemôžem povedať. Záverečné rozuzlenie potešilo, a len vďaka nemu sa samotný snímok vyštveral na úroveň troch hviezd. No je to skutočne s veľmi odretými ušami - 52,51%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Dewon Downs si zahrál na konci filmu chlápka sedícího v tetovací židli. (Piercee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno