Reklama

Reklama

Parlor

  • USA Anarchy Parlor
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia amerických študentov prichádza za nezáväznou zábavou do Litvy, malej krajiny vo východnej časti Európy. Všetko prebieha podľa plánu, až kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dali potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že odborníkov talent a manuálne zručnosti nespočívajú len v maľbe na kožu zákazníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Najviac ma vie vždy pobaviť, že všetci ovládame anglický jazyk a rozprávame ním i keď máme inú národnosť. Scéna v tetovacom štúdiu a rozhovor dvoch Litovčaniek (sexy blonďavá pokérovaná mrcha vs. striptérka) bola už fakt vrchol. S týmto filmom nemám problém, krvi a nechutných scén (sťahovanie z kože = krásne zimomriavky) je tu dostatok a ceciek,.... no nech sa páči. Problém mám z hercami...to bolo totálne zúfalstvo, i keď LaSardo svoju rolu berie priam vážne, jeho výkon vyznieva skôr humorne. 50% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kdyby výtečný Robert LaSardo dostal pořádnější kůži ke zpracování a ne bandu cvičených opic, co si hrála na herce, tak bych neváhal v hodnocení ještě přitlačit, protože jeho tetovací salón je určitě větší zábava než třeba typově podobný a o mnoho profláklejší Hostel. Navíc nikdy bych si byl býval nepomyslel, že je hlavní město Litvy tak moc pěkný... Druhá výtka pak ještě míří na mjůziku, tohle si říkalo o mnohem nadupanější soundtrack (aneb chce to systém... System of a Down, například). Ale jinak je Ramirez zase jednou spokojenej, svěží, krvavej, drsnej... teda ten horor, ne já :-), paráda, naporcovaných Amíků není nikdy dost... ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Kdybych byla chlap, asi by se mi Parlor líbil víc (tolik soft porna jsem v hororu dlouho neviděla). Bohužel mi přijde, že Parlor strašně staví na debilitě všech zúčastněných: jasně, pojďme se tam podívat/ ne, ještě jsme neviděli dost - a to mě moc nebaví. Nápad s tatérem a sexy bloňďatou tetovanou pomocnicí, co ovládá bojová umění, byl odd začátku do konce dobrý, ale ten zbytek... Navíc závěrečný WTF moment byl tak nějak prozrazen mnohem dřív, než jsem se ho chtěla dozvědět. Tetovačky dobrý, obrázky slabší, Litvané nestojí za mnoho (scénky s dětmi ulice tam byly proč?) a Amíci vlastně taky ne. Podprůměr. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Paradní krvavý nářez z prostředí tetovacího sálónu.Kde řádí skvěle hrající 'omalovánka' Robert LaSardo,kterému podle mého role parádně sedla.Určitě jsem od něho nečekal takovej výkon.Po průměrném filmu Autopsy mě tak mile překvapil.A ještě víc mě překvapila pokérovaná roštěnka Sara Fabel.Mńam.Kdo by si nedal říct.Pro mě jako milovníka tetování(ikdyž tetování je tady nepodstatný) je tohle parádní film plnej nahoty,chcánek a se spoustou krve.Rozhodně jsem se nenudil a určitě můžu doporučit.Tenhle film se vám bude chtít dostat pod kůži.U mě se mu to 100% nepovedlo ale i tak super zábava která si rozhodně zaslouží 4 hvězdy.Příště si rozmyslím kam půjdu na kérku :-D ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To bol zas zázrak, no čakal som oveľa viac, než som dostal. Nejaká originalita tu je, a to myslím s tou kérkou, lebo prídu Američania do cudzieho mesta, ale už z neho nevyjdú, tak to originálne určite nebolo a ten gýčovitý zaver, tak to tvorcovia už prehnali. Tak urevaný film som už dlhšie nevidel, herci boli mizerný, žiadna z postáv či dobrých alebo tých zlých nemala moju podporu. A logika tu tiež veľa nezmohla. Ale fascinovali ma gore efekty a príbeh o ľudskom platne, iné mi nemal čo film ponúknuť. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Dewon Downs si zahrál na konci filmu chlápka sedícího v tetovací židli. (Piercee)

Reklama

Reklama