Reklama

Reklama

Bylo, nebylo

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 114 h 2 min (Minutáž: 41–45 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore, Colin O'Donoghue, Lee Arenberg, Emilie de Ravin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(156)

U dveří lovkyně uprchlých zločinců Emmy se jednoho dne objeví malý kluk, který tvrdí, že je jejím ztraceným synem. Podle něj jediná Emma dokáže zvrátit hroznou kletbu, kterou uvrhla zlá čarodějnice na celou říši pohádek... (TV Prima)

Videa (60)

Trailer

Recenze (487)

Fevas 

všechny recenze uživatele

Obvykle si vždy oblíbím postavu, kterou všichni nenávidí, ale zde se stalo, že se musím přidat k ostatním. Klidně by mohli pointu seriálu změnit, aby to bylo celé jen o Rampelníkovi a byla bych spokojená. Opravdu neuvěřitelný výkon. Ale nejspíš jsou tvůrci jiného názoru a radši děj soustředí kam můžou, ale tak, aby se pointa stále nějak týkala Emmy. Nápad to byl sice velice zajímavý a zezačátku dokonce i dobře zpracovaný, ale pak to začalo působit hrozně uměle a já pokračovala jen kvůli Rampelníkovi a Kloboučníkovi - jehož herec mi díky seriálu ukázal, že talent má a umí ho i používat. S hereckými výkony prostě nemůžu být spokojenější. Tak doufejme, že to v druhé sérii ještě vylepší a nezkazí Růženku nebo mou oblíbenou Mulan. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 6 dílech: Pro mě seriálové překvapení letošní sezóny. K OUAT jsem přistupoval velmi skepticky, ale seriál si mě získal. Kombinace pohádky a reálného světa funguje velmi dobře a nejede se vždy v zajetých kolejích, pohádky se promíchávají dohromady, apod. Po herecké stránce to není také vůbec špatné (holt mám už od House slabost pro Morrisonku), ale nejlepší je jednoznačně Carlyle, který si obě polohy své role velmi užívá. Ale opět se bojím, jaký bude děj druhé série, která je na spadnutí a která může seriál poslat do kopru. 70%. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Po prvej časti som mala tento seriál veľmi rada, po ôsmej ho zbožňujem. Každý herec, či v tomto seriáli hrá je veľmi veľmi príjemný. Ginnifer Goodwin je veľmi pekná, nie okázalo a práve to sa mi páči. Zlá kráľovná je zlá, princ je veľký fešák, ktorý je zároveň aj hrdina a Jennifer Morrison je správna ženská, ktorú si musíte obľúbiť. Najlepší nový seriál, teším sa na ďalšie časti. 100% ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Veľmi mi to pripomína niečo ako novú verziu Nekonečného príbehu, dokonca aj hlavní hrdinovia sú si podobní ako bratia. Ale, však Nekonečný príbeh bol super, nie? :lol: Príbeh je v podstate taký istý - úzke prepojenie reálneho sveta a "sveta rozprávok", ohrozené existencia oboch svetov vplyvom záporného hrdinu, poukázanie na silu a neobmedzenosť detskej fantázie. Akurát Nekonečný príbeh nám predstavil úplne nový svet, nových hrdinov a tu vystupujú "len" staré, známe bytosti "dnešného" showbiznisu. Najviac ma zatiaľ pobavila hláška: "Kde sú vytrhnuté stránky z knihy?". "No vieš, veci sa strácajú..." :p ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Od lalůčku čelního by to bylo za houževnaté tři, ovšem od pravé a levé chlopně čtyřku solím s přiblblým úsměvem a lidumilně prohnutým obočím. Once upon a time dělí od stupínku dokonalosti hezkých pár čísel. V romantických liniích postavy oplývají vskutku sebemrskačskými manýry a některé důvody, proč spolu nesdílet lože, bych pánům scénáristům nesežral ani po namixování do kaviáru v poměru 1 ku 8. Ve výčtu nedokonalostí dále samozřejmě nemůže chybět nějaký ten logický laps, lacinější soustava pixelů a odpudivý přehršel romantiky. Ale na tu druhou, znatelně relevantnější stranu oceňuji rozšíření barevného spektra v otázce dobra a zla, neboť černobílost charakterů je nejotravnější pohádkové dogma, bezkonkurenčního Roberta Carlyla, jehož dechberoucí kreace, silně připomínající mloka po koupeli v amfetaminu, mě svou nezměrnou úchvatností dotlačily na práh psychického orgasmu. A co víc - všechny figurky a jejich alterega jsou sympatické, až divákovi praskají oční cévky, epizody jsou vypiplané do nejtitěrnějších detailů a každá z nich můj drahocenný čas hýčkala jako v bavlnce, že snad jednoho dne sjedu i tu druhou sérii. PS: V tom červenci roku 2013 jsem musel mít nějaký zbuznělý týden, protože nedávno, při pokusu o zhlédnutí druhé série, jsem se svalil ze židle v záchvatu nezřízeného blití. ()

Galerie (3 219)

Zajímavosti (56)

  • Sarah Bolger a Colin O'Donoghue se setkali již při natáčení seriálu Tudorovci (od r. 2007) jako Mary Tudor a vévoda Philip. (Mayandra)
  • Od okamžiku, kdy začnou hodiny znovu jít, je možné zaznamenat, že se scény se Zlou královnou ve Storybrooku stávají tmavší. Pozadí, kostýmy i osvětlení dostává s vývojem příběhu temnější tón. Kostýmy pro většinu postav ve Storybrooku jsou koordinovány s jejich pohádkovými alter egy. (Aurum)

Související novinky

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

05.03.2019

Visí vám v pokojíčku plakát Jokera, v dětství jste vždycky fandili Darthu Vaderovi a Hans Gruber je podle vás pravý hrdina Smrtonosné pasti? Pak pro vás má studio Disney dobrou zprávu, po vzoru… (více)

Star Wars v televizi?

Star Wars v televizi?

07.08.2016

Kdo by zapomněl na Star Wars: Underworld? Ještě než George Lucas prodal Lucasfilm, objednal si 50 scénářů k epickému seriálu, který měl navázat na Epizodu III. Projekt se nikdy nerozjel a nakonec se… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama