Reklama

Reklama

Doktorka z Dixie

(seriál)
  • USA Hart of Dixie (více)
Trailer 1
USA, (2011–2015), 51 h 38 min (Minutáž: 40–41 min)

Tvůrci:

Leila Gerstein

Hrají:

Rachel Bilson, Wilson Bethel, Scott Porter, Jaime King, Laura Bell Bundy, Cress Williams, Tim Matheson, Kaitlyn Black, Brandi Burkhardt, McKaley Miller (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(76)

Zoe je mladá talentovaná lékařka, jejím snem je kardiochirurgie. Je ale tak zaujatá prací, že nedokáže vidět v pacientech lidi. Je si jistá, že dostane místo v nemocnici, ale šéf kliniky jí vytkne nedostatek citu. Podmínka pro získání místa je, že stráví rok jako praktická lékařka mezi lidmi. Zoe odjíždí do BlueBell, kde jí už čtyři roky nabízí místo místní lékař. Malé město je pro ni jako noční můra, ale zachrání život pacientce při porodu. Pak se dozvídá, že lékař, který si přál, aby po něm přebrala praxi, byl její otec. Rozhodne se zůstat a nevzdat se bez boje. (TV Nova)

(více)

Videa (58)

Trailer 1

Recenze (118)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Wau...konec 1. řady a jsem pořád stejně unešena jako při prvním díle. Nejen, že se mi seriál zamlouvá svým námětem a samozřejmě zpracováním, ale i sympatickými herci a jejich ještě sympatičtějšími postavami. Popravdě mi tam opravdu nevadí žádná postava, což je co říct. Pro mě nejlepší překvapení této seriálové sezóny. Popravdě ani nevím, co mě tak moc uchvátilo - Rachel Bilson? Neskutečně sexy Wilson Bethel v roli Wada? Trochu pozastavená doba v Bluebellu (ty šaty co nosí Lemon a její "přítelkyně")? Pohodový starosta Levon s jeho mazlíčkem krokodýlem? Nevím...asi všechno to a další, každopádně vím, že se nemůžu dočkat další řady. 7. 2. 2015: No už je tu 4. série a světe div se, ale pořád se nad tím bavím.. jasně, už to není tolik neokoukané a ztřeštěné jako při první sérii, ale pořád to v sobě má to kouzlo, díky němuž jsem si tento seriál zamilovala. No a hlavně ve 4. sérii přichází curling iron. Zasvěcení ví! Takže jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Ale řekla bych, že by to měla být poslední sezóna, jelikož upřímně, kdo chce vidět seriál po expresním a nečekaném doručené curling iron? ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Je to ten typ seriálu,kterému musíte dát šanci,protože když zahlédnete pouhých pět minut,bude váš názor hodně zkreslený. Hodně mi připomíná Gimorova děvčata, přátelkou atmosféru maloměsta a bezprostředností všech zúčastněných. Vtipné,dobře zahrané a hlavně pohodové. Proč se trápit, když se člověk může pobavit...a hlavně v originálním znění, v tomhle případě je to docela dost velký rozdíl. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pozitivem je ucast mnoha puvabnych zen. Namatkou Rosalie Ward, Eisa Davis, Kaitlyn Black, Mallory Moye, Brandi Burkhardt, Aynsley Bubbico atd. A hlavne Jaime King, ktera tomu kraluje (pozdrav Alexis T.). P.S.: v dalsich dilech se zacina objevovat naznak humoru, coz je prima. Takze nakonec menim hodnoceni o hvezdu vyse. Je to takova pohadka pro zensky. 3- ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po poctivě zhlédnutých 3 sériích. První, to byla taková klasika - vztahovka. Druhá řada byla skvělá, hltala jsem každý díl, postavy se posouvali mně sympatickým směrem. No, a třetí řada sice nabídla opravdu velikou proměnu hlavních charakterů, ale taky dost klesavou tendenci a opakující se zápletky. Takže ani nevím, jestli se mi bude chtít koukat dál... Možná kvůli Wadeovi :) ------------- A seriál je u konce. Poslední série byla stejně milá jako ty předchozí. Až mi je líto, že je konec. Na druhou stranu tvůrci skončili včas, dokud se kvalita nezačala propadat. Chybět mi bude ta pozitivita, žádná velká deprese, atmosféra. Možná se někdy kouknu zase pěkně od začátku. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatická záležitosť postavená na parádne prepracovaných a veľmi unikátnych postavách. Sympatická doktorka Zoe Hart, charizmatický starosta Lavon Hayes, super intenzívna Lemon Breeland, Wade Kinsella bez trička a golden boy George Tucker sú len niektorí z mnohých zábavných charakterov v Bluebell. Ide v podstate o takú južanskú malomestskú telenovelu so sviežimi komediálnymi prvkami, no napriek tomu je Hart of Dixie prudko pozerateľné. ()

Galerie (603)

Zajímavosti (7)

  • Během fotbalového zápasu Alabamy proti Arkansasu v Tuscaloose v září 2011 přeletělo nad stadionem letadlo s reklamním nápisem pro seriál, najaté stanicí CW. (hellstruck)
  • Název seriálu si pohrává s příjmením hlavní postavy Zoe Hart (Rachel Bilson) a přezdívkou pro stát Alabama "Heart Of Dixie", neboli „srdce jihu“. (hellstruck)
  • Obě sestry Breelandovy Lemon (Jaime King) a Magnolia (Claudia Lee) byly pojmenovány podle stromů. (hellstruck)

Reklama

Reklama