Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

peiton 

všechny recenze uživatele

Jean-Cloudeove staré dobré časy sú nenávratne fuč.Hodnotím to takto preto,lebo na to,aby zneškodnil gang únoscov sa ulakomí na pomocnú ruku?!A nie len jednu,ale hned dvoma, pretavenými do oboch rodičov uneseneného dievčaťa.Ale vdakabohu,že manžel bol aspoň profesionálny zápasník,a teda touto skutočnosťou nebol až taký ľavý.Ale čo jeho žena?Tá tiež nebola bohvie aká krehotinka,ako sa na prvý pohľad mohlo javiť.Tak málo-pramálo akcie u herca jeho kalibru.Neverila som vlastným očiam.Nebyť znova tej silne silnej tematiky a síce obchodu z bielym mäsom,ktorý býva vo filmových príbehoch tak vzácnym artiklom a u mňa navyše zaujímavou zápletkou,vidím to na **hviezdy. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si zvykl, že JCVD už netočí akční pecky, ale utápí se převážně v béčkových propadácích s občasnou vyjímkou. Je to ale škoda, protože herecky pořád umí a předvedl to hlavně v "autobiografii" JCVD a i tady nehraje vůbec špatně. Jenže je to prd platné, jak hrají herci, když se řešisérsky jedná o průměrné řemeslo, které obsahuje až příliš do očí bijícíh hloupostí. Hlavně celý finiš je levný a hodně béčkový (přes tupé chování rodičů, kteří jedou na sólovku vyrubat hnízdo mafiána až po smyčku na kameře). A těch věcí je tam podstatně víc, což strašně ubírá na celé vážnosti a důležitosti filmu. Na scénáři podobném 96 hodinám by se dalo určitě stavět, ale takhle ne. No a další věc je to prostředí východu, ty vybluté barvy, ty tomu taky na kvalitě nepřidají. 2,5*. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Další nudnej direct to dvd film natočený v Rumunsku. Unavený JCVD má celej film utrápenej výraz a radši chlastá vodku. Má totiž trauma z poslední nevydařený záchranářský akce, kde pochcípalo pár děcek a jejich zombie xichty ho teď pronásledujou. Vrátí se tak k práci řezníka! Nechybí tam jeho otravnej syn Kristopher, ani jeho nádherná dcera Bianca. Film byl nějakej ten pátek u ledu,protože je to upřímně béčková sračka jako ze žurnálu. Jean-Claude tady nevypadá vůbec zle, evidentě se udržoval během natáčení ve formě. Zombie prostřihy byly sice snaživý, ale jinak úplně neškodný. Slušela by tomu krátkometrážní stopáš, jelikož dějově je to nekonečný k uzoufání. Zaujaly mě jen Bianca a bordelový sekvence. Jen škoda, že Bianca nehrála taky nějakou bordelovou kurvu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim uznat,že Van Damme teď netočí vůbec špatný filmy.I když začátek zase koketoval s těma hnusnejma filtrama,nakonec celej film byl kamerově o poznání lepší,než film předešlej.Akce dost,zdá se ,že Van Damme začíná na starý kolena i o dost líp hrát,jenom mě trochu mrzí těch posledních dvacet minut,tady asi film přišel u mě o jednu hvězdu.Pramálo vygradovaný,žádný jeden proti jednomu,navíc konec obstarala ta buchta,která vypadala,že ani do pěti počítat neumí.Takhle bych si teda konec nepředstavoval.Škoda,ale na to ,že to je zase z Balkánu,je to i tak dobrý.60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš velkou srajdu, ale nakonec se z toho vyklubala celkem snesitelná podívaná. I když je pravda, že dost scén je tu dost přitažených za vlasy a spousta „herců“ až nechutně přehrávala – zvláště když ti ochotníci umírali. JCVD natočil několik lepších filmů, než bylo tohle, ale znám i dost mnohem horších. Jedno se mu musí ale nechat – dokázal zplodit celkem charismatické děcka (zvláště pak ta jeho dcerka…), leč ani jeden zřejmě moc slušnou hereckou kariéru neudělá – nemají na to, raději ať se věnují bojovým sporům a cvičení. Asi nejvíc pobavila americká mamina v podání Anny-Louise Plowman – sice byla na první pohled blbá jak trubka, ale postupem času ukázala, že umí nejen mačkat chlapské koule, ale i zacházet se zbraní…A co mě zaujalo nejvíce – jak rychle se dokázal z totální opice Van Damme vždycky dostat – to bych taky potřeboval… ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)
  • Pri záverečnej prestrelke v starom ruskom väzení nepriateľský ostreľovač nabíja svoju pušku slepým nábojom. (Johnny.ARN)
  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno