Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Další z mejch vysoce očekávanejch akčních filmů v tomhle roce. Pořádná dávka násilí, brutality a krve. Rko jak má bejt. Akční scény si vytíraj prdel s tim, co plodí blockbustery, průstřely šťavnaté a nekompromisní, bitky maj realistickou, tvrdou choreografii (krav maga, postavy využívaj vše co je po ruce, dojde i na nože, sekáček, láhev šampusu zaražená v hrdle, atd atd..), navíc jsou opravdu bestiální a Foxx působí mimořádně drsně. Atraktivní Las Vegas je zase spolu s vizuálem, pastvou pro oči. Všemu sekunduje monumentální zvuková stránka, kdy každej výstřel a dunivá monotoní muzika dávaj prostor i pro napětí. Navíc je zde lákavé herecké obsazení. Film je sice předvídatelnej, na případné pokračování si však mile rád počkám. Bitek je opravdu hodně. Padne i několik slušných hlášek. John Wick se svojí umělou strukturou se má ještě co učit, takhle si představuju realistickou akci já ;-) Foxx hlavně dostává pořádně zabrat, kulhá, zašpiní se, je propocenej a sotva stačí s dechem, díky tomu mi v žilách kolovalo nespočet adrenalinu, kterej jsem vypouštěl jakmile došlo na souboje a vychutnával jsem si to kulervoucí tempo. Ještě pořád existujou chlapy s koulema.. Baran bo Odar se pro mě stává jistotou a těšim se na jeho další počin. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Džejmý Koks hnedle na začátku filmu šlohne spolu se svým parťákem 25 kg svého příjmení, jenže mu u toho spadne maska a on tak vystaví na odiv svůj šarmantní obličej. No a průser je na světě, jelikož přeživší zlouni si na něj posvítěj a rozhodnou se svou dobrotu získat zpátky. Takže Džejmýmu čornou synka, našeho hrdinu přátelsky bodnou do boku a daj mu chvilku času na přemejšlení, jestli by nebylo lepší jim vrátit kouzelnej prášek. Džejmý zoufale potřebuje body v kategorii Fotr roku a tak celkem rychle kejvne, že KOkain vymění za kráčející produkt své mladistvé nerozvážnosti. Jenže, aby se situace trochu zkomplikovala, je mu záhy šlohnuto 23 kg prášku snaživou policistkou co má místo kundy štípačky a nasraný jsou v tu chvíli všichni. Džejmý, že nemůže vrátit fet, poliška, že je Džejmý fuj fuj polda, týpek co mu fet patří a týpek co měl fet slíbenej. A tak se situace jde řešit radikakálně silou ze všech stran. Vítěz bere vše a poražený zůstávaj v krvi na zemi kde jim střeva vypovídaj službu...Jop je to tvrdý jak péro mladýho pornoherce, hustý jak bramborová kaše a krvavý jak první měsíčky...No možná zas tolik ne, ale podívaná je to solidní. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

A máme tu další kulantní žabožroutský originál, jenž nejprve zcela bez servítek vyčorovali cigoši, páč v něm bylo hodně olova a Paňdžáb je daleko od civilizace, a teď si obvyklý hraný dabing s raději přiznaným kreditem pro původního scénáristu přepapouškovali i pojídači horkých psů. A všichni stejně jen kopírují Depalmu v letech jeho nejlepší formy. Čili nesympatického arabáše a následně bolyúdskou hvězdu Romana Žigu jen vystřídal slizký a jakože zlý Džejmí Liškaa, aby s bodnou ranou v játrech, do které ho ještě tak co pět minut někdo vší silou kopne, kompletně vymlátil a vystřílel hnízdo lasvegaské mafie při záchraně svého čokoládového dárce orgánů. A hádejte co? Dobro, čestnost a profesionální resuscitace nakonec zvítězí nad zlem, korupcí a za normálních okolností smrtelnými traumaty, ukáže se, že Džejmí je ve skutečnosti správňák a pyjonýr a slunce může šťastně zapadnout nad znovunalezenými rodinnými hovnotami. No, nevidět téměř nachlup stejnou a bezpatetickou předlohu, prohlásím to za poměrně zábavné, dobře natočené a svižné Smrtonosné kasíno. Takhle ale musím být spravedlivě přísný, zakurvovat něco o zbytečném rymejku pro anglosaské dyslektické debily a za trest jít o jeden rozškrábaný krvavý puchýř dolů. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Kvalitně natočená akce, přestřelky, jedna solidní automobilová honička a především bitky to zachránili před totální nudou. Mě film v podstatě vůbec nebavil. 1/3 filmu – u toho jsem usínal, nedokázal jsem se vcucnout do děje, postavy včetně hlavního Foxxe, mi byli ukradené. 2/3 filmu byla už lepší, pár velmi slušných soubojů a poslední 3/3 se pořádně akčně rozjela. Velká škoda, že neměl film lepší scénář, postavy, tempo a já nevím co vše ještě. Kdyby tomu tak bylo, tak by to bylo perfektní novodobé béčko. Takto se to dá shlédnout vyloženě jen kvůli akci. 3* dávám z milosti. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční jednohubka. Je to jeden z dalších příběhů o zkorumpovaných policajtech, ale dobře se na to dívá a vlastně po celou dobu filmu je tam dostatek akce. Není to sice nějak převratný film, ale myslím, že pokud ve čtvrtek večer nemáte co dělat a máte rádi akční filmy, tak tohle je ideální film pro vás. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama