Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

B-ový akčňák s dobrými hercami. Jednoducho to takmer vo všetkých významných bodoch (scenár, réžia, akčné scény, nečakané momenty, zobrazenie charakterov, herecké výkony) zaostáva za priemerom. M. Monaghan výrazná, ale u J. Foxx je vidieť, že rola mu úplne nesedí. Pre mňa spíš sklamanie! Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek má docela dost nelogičností, ale když jsem sledoval bitky, říkal jsem si, že tady někdo prostě chtěl, aby to vypadalo dobře a nápaditě. Jamie Foxx tu hraje celkem strašně, Michelle Monaghan a její pátrání je o ničem, ale stejně to v sobě má náboj a drive, který mě chytnul, a to i přes předvídatelnost děje. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I LIKE MY FACE. IT'S WORK OF ART." ---------- Ešte so začiatkom druhej polovice som si tak sám pre seba hovoril, že Jamie Foxx a geniálne Las Vegas mi bude stačiť. Nestačí. Akčné scény sú až bolestivo slabé. Scenár má síce množstvo zvratov, ale je tak klišéovitý, že to snáď nie je ani možné. O nelogickostiach je zbytočné vôbec hovoriť. A vlastne, celá rodinka s matkou aj so synom versus profesionálna obávaná kriminálna organizácia, prečo nie.... Jedinú radosť mi dokázalo priniesť iba to červené "Ztko". Neviem ani, za čo sú vlastne tie dve hviezdy. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Začínal jsem na 4 hvězdičkách, po hodině došlo ke snížení na 3 a posléze na 2. Scénáristé musel být při dopisování scénáře už pěkně zhulení, protože režijně jde o slušnou práci s povedenou akcí,hudebním podkresem a J.Foxxem (bohužel všichni ostatní působili jako jeho stafáž). No nic, "po podívání spalte". ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sleepless je opravdu záživná, zatraceně svižná akční krimi jízda, které lze v rámci žánru skutečně jen stěží co vytknout. Především její spád je naprosto parádní, prakticky hned od úvodních titulků nabere film strhující tempo, které nepoleví po celou dobu snad ani na minutu a vydrží vážně až do závěrečného finále. Zápletka je nenudící, na jednu stranu pak sice může působit všednějším dojmem, přesto ale na druhou stranu nabízí zároveň i několik výrazných zvratů, prakticky pořád se něco děje, akce je též dostatek a je zábavně zpracovaná, a to jak po choreografické stránce, tak je i fajn nasnímaná a docela nekompromisní, což já moc rád. Prostředí kasina, respektive celé té budovy, kde se většina filmu odehrává, nabízí mnoho možností k různým eskapádám, čehož tvůrci též dokázali využít, funguje tu ale i atmosféra, v rámci možností i emoce, a chvílemi nechybí ani napětí, takže opakuji, těžko tu něco zásadnějšího vytknout. A to jsem ještě nezmínil jednotlivé postavy a především jejich herecké představitele, což patří v podstatě vůbec k tomu nejlepšímu na celém tomto snímku. Postavy jsou totiž skutečně výrazné, ale i zajímavé, no a casting též potěší, osvědčený Foxx nezklame, Monaghan se její neúprosná policistka dá lehce uvěřit, a záporáci Mulroney a hlavně McNairy jsou parádní, ti mě kluci bavili asi nejvíc. Tudíž za mě v rámci žánru akčního krimi naprostá spokojenost, jednoduše sice nenáročná, nicméně vážně zábavná podívaná. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama