Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek má docela dost nelogičností, ale když jsem sledoval bitky, říkal jsem si, že tady někdo prostě chtěl, aby to vypadalo dobře a nápaditě. Jamie Foxx tu hraje celkem strašně, Michelle Monaghan a její pátrání je o ničem, ale stejně to v sobě má náboj a drive, který mě chytnul, a to i přes předvídatelnost děje. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No konečně ! Povedeně obsazená pohodička, pokud nečekáte kdovíjakej akční trhák, tak budete příjemně překvapeni. Očem to: Hlavní hrdina je fakt děsnej tvrďák, rozbijou nám ho hned na začátku. Což mu moc neva, a naštěstí pro diváka dokáže vybruslit ze všech megatragedií co si přivodí. Jednoduchý, přímočarý bez zbytečných píčovin. Klíďo si to pustím znovu. A proč ne hned :-) ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Začínal jsem na 4 hvězdičkách, po hodině došlo ke snížení na 3 a posléze na 2. Scénáristé musel být při dopisování scénáře už pěkně zhulení, protože režijně jde o slušnou práci s povedenou akcí,hudebním podkresem a J.Foxxem (bohužel všichni ostatní působili jako jeho stafáž). No nic, "po podívání spalte". ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... kašlu na to ... budu štědrý ... fakt mě to bavilo ... po delší době konečně film, který mě nezprudil ... krásná na ten věk fakt kus Monaghan, Foxx to zvládl na jedničku - byl mi sympatický ... bitky super ... akce jedna za druhou ... má to grády ... neštítí se to násilí a "naturální" krvácení ... prostě na dnešní sračkoičdní holywoodské , disney , ... apod. poměry fakt "svěží" vánek pro pobavení ... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z remaku mam rovnake pocity ako z originalu. Skvela akcia vs. imbecilne prekombinovany dej s otravnymi postavami, ktore som komplet do jedneho neznasal a prial im smrt. Najotravnejsi bol hlavny zaporak a agentka, ktora sa vzdy objavila v nevhodny cas. No ale aspon ze bitky su fakt fajnove. Sice dynamickejsie zostrihane ale stale celkom prehladne a pôsobia dost drsne a kontaktne. Choreografia je taky ten sucasny Bourneovsky realizmus s kravou mangom a dalsim ovocim. Dockame sa aj cool nahanacky a nejakej tej R-kovej prestrelky. Vysledok je pre mna priemer, ale vdaka akcii sa to raz oplati vidiet. Najmä v dnesnej dobe, ked su akcniaky nedostatkovy tovar. Dufam ale, ze nabuduce bude mat schopny reziser Baran bo Odar lepsiu ruku pri vybere scenara. 5/10. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama