Reklama

Reklama

Desetiletá Charlie se od narození s rodiči (Zac Efron a Sydney Lemmon) neustále stěhuje z místa na místo. Nomádský způsob života ji neskutečně rozčiluje, ale rodiče netuší, jak jinak ji ochránit. Charlie je totiž „jiná“. K zapalování věcí nepotřebuje sirky ani zapalovač, stačí, když se rozhodne, že mají hořet. Horší je, že svou schopnost nedokáže úplně ovládat, a když je rozhozená, může být sobě a svému okolí pořádně nebezpečná. Tajná vládní agentura, která se specializuje na vyhledávání a ovládání podobně mimořádných lidí, po Charlie samozřejmě jde, a to je důvod, proč rodina permanentně utíká. Stačí jeden malý incident a Charlie se objeví na jejich radaru a zmizet z něj není snadné. Tihle lidé se navíc neštítí používat násilí, ani vražda pro ně není nijak zásadní problém. Proti sobě však mají zoufalé rodiče, kteří jsou pro ochranu svého dítěte ochotní obětovat cokoliv, a holku, kterou opravdu rozčílit nechcete, pokud na sobě nemáte protipožární oblek. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Dalsia spackana adaptacia vybornej King-ovej kniznej predlohy. Tolke kvanta reziserov sa o to pokusaju a mizivemu percentu sa podari ich ozaj vystihnut.  Nebyt paradnej doprovodnej filmovej hudby, a ze s tou horrorovou ma Carpenter bohate skusenosti, a celkom uchadzajuceho zaveru, nebolo by tu moc pozitiv. Potesil fireball. Sklamalo ma, ze som nevidel nuklearnu baby-Godzilu. :)) Kto ste videl zaver druheho dielu, viete, o com hovorim. :) Ako prosta zabava to vsak ujde, ak nudne pasaze trochu "posurite". Za mna to bol len vedome vzhladnutie dalsieho z radu chabych filmov, inspirovaneho King-om, ktore dokaslu i vybornu predlohu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak vobec som nečakal, že tento sa len čo i len priblíži originálu, ale i tak som čakal oveľa väčšiu nalož, ako to bolo v reále. Som jeden z tých, ktorí videl i originál a tak nemam za potrebu tu splietať filmy, ktoré sú podobne tomuto filmu. Určite by to nemalo zmysel a ani účel. keďže sa jedna o remake. Pôvodný film sa mi páčil veľmi, nielen kvôli vynikajúcej mladej Drew Barrymore, ale i kvôli parádnym trikom, A tento nemá ani jedno a ani druhé. Mladá hviezdička je nevýrazná a triky i keď sa jedna o rok 2022 sú neskutočne slabé a chabé. A to zamrzí asi najviac, lebo práve triky som tu čakal oveľa výživnejšie, ale z nejakého dôvodu tu také neboli. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

V puvodnim filmu z roku 1984 hrala Drew Barrymore a tento film se radi na dno seznamu adaptaci Stephena Kinga. Nebo ze by se jeho kniha nedala vubec natocit? Urazlive nepovedene to neni, ale herci jsou tuzi, dreveni, zvlastni efekty pusobi lacine a moje emocionalni vtazeni dovnitr filmu byla nula. Hudba se snazi vyvolat napeti, ale je to takove nesoudrzne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako veľký fanúšik Stephena Kinga som tajne dúfal že tento film by mohol byť prekvapením roku 2022, čo sa bohužiaľ nestalo. Na druhej strane jeho hodnotenie pod hranicou 50% sa mi zdá pomerne kruté. Dobrá hudba, pomerne vydarená atmosféra, úplne nesklamali ani herci ale celé to mohlo byť podstatne lepšie. Teší ma však fakt že sa nejedná o najhoršie spracovanú novelu tohto autora napriek tomu že film za očakávaním značne zaostal. Opäť ma teší rozhodnutie neísť na film do kina, v poslednom čase sú buď filmy čoraz horšie spracované alebo rastú nároky nás filmových fanúšikov. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jde jen o další průměr. Však na ten druhý, je to již vcelku sympatické dílo. Žhářka sice disponovala mnohem větším potenciálem, ale i takové provedení si mne na konec získalo. Přičemž bylo radost sledovat onu finální nemilosrdnou řežbu. Hudba byla skvělá, efekty ucházející a postavy zajímavé. Jediné co by potřebovalo trochu okořenit, byl tuctový zapomenutelný příběh. Je to týden co jsem to viděl a již si nevzpomenu cíl celé této výpravy a jen mlhavě si vybavuji jednotlivé scény. 50% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Scéna v budove firmy, kde Charlie odpáli jedného z agentov a následne mu zoberie kartičku, bola k ničomu, pretože neskôr Charlie otvára dvere bez pomoci kartičky. (peetrejr)

Reklama

Reklama