Reklama

Reklama

Modlitba lovce

  • USA The Hunter's Prayer (více)
Trailer

Nájemný vrah Lucas (Sam Worthington) se vzepře příkazu zabít mladou dívku Ellu (Odeya Rush), čímž se z nich stanou nečekaní spojenci. Zatímco zabiják se musí vypořádat s tíhou vlastních hříchů a dívka ve vleku událostí rychle dospět, stávají se lovnou zvěří. Jejich jedinou šancí na přežití je najít a potrestat ty, kteří brutálně vyvraždili dívčinu rodinu a nyní nemilosrdně usilují i o jejich životy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Fajn jízda, sice samozřejmě s krapet tuctovější zápletkou, bez nějakých velkých zvratů a nečekané pointy, vše se tedy vyvíjí a dopadne dle očekávání a předem daných pravidel, ovšem já si tu nebudu jako ostatní hrát na velkého kritika a upřímně film pochválím jako skvělé a zábavně odvedené filmové řemeslo, které v rámci žánru přineslo vše, co od takového typu podívané očekávám. Výrazný „anti“hrdina v podání zatraceně charismatického, nasraného a nekompromisního Sama Worthingtona, sympatickou dívenku po jeho boku a správně slizkého záporáka, který si nezaslouží od prvních minut nic jiného, než pořádně nakopat prdel. Zápletka pak sice skutečně co do originality toho příliš nepobrala, což ovšem vůbec nevadí, film se totiž odehrává v sakra vysokém tempu, pořád se něco děje, akce je dostatek a s mrtvolami se nešetří. Zaujala mě i atmosféra a styl zpracované v poměrně syrovějším rázu a překvapivě fungovali i emoce, což jsem příliš neočekával. Proč má tento snímek tedy tak mizerné hodnocení fakt nevím, já ho každopádně považuji za opravdu povedený. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby Celosvetovo $235,000▐ Režisér Mostow stále vie zvládnuť aspoň slušnú rutinu. Aj keď skôr ide o taký video film než Ačkový film. Obsadenie újde, Worthington to ustojí, Odeay je pohľadná moc neprehráva, príbeh v norme, akurát ten nájomný zabiják sa mohol viac vyfiknúť a nie aby vypadal ako keby došiel z intráku vo svetríku niekoho zlikvidovať. /50%/ ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, že Jonathan Mostow, TEN Mostow, který natočil fajnovou trojku Terminátora s tak dobrou akcí, dokáže natočit tak špatný film. Dost dobře nechápu jak mohl někdo přemluvit Sama Worthingtona, aby do tohohle projektu šel, ale na druhou stranu od Avatara už nějaký ten rok utekl a Sam jde pomalu ke dnu, nebo tam spíš už je. Tudíž se ani nelze divit, že vzal tuhle kravinu. Příběh je plný klišé jak z devadesátek, akce je odfláklá, herci vypadají, že je to nebaví a mě nebavilo už vůbec nic. I béčka jsou lepší než tohle. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

B/C-ckovy akcak s tonami klise a "ochrankarom" Worthington-om. Napriek nizkemu hodnoteniu som po filme siahol len kvoli Compston-ovi, ktoreho som si zapamatal z vyborneho britskeho serialu Line of Duty, kde hral svojskeho vysetrovatela. Tymto ho i vsetkym odporucam. Po pravde, divim sa, ze kyvol na tento paskvil. Aj ked v ramci jeho charakteru mu scenar kladol asi nejmenej polien po nohy. Neodporucam. Tieto filmy sa nakrucali tak v 2005-tom, kedy boli zaujimave. Teraz su uz len stratou casu. Prekvapuje ma, ze tohoto sli v 17-tom. 35% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Není to špatný. Vůbec ne. Akourát tomu chybí drajf. Táhne se to jak hovno proti proudu, hlavní figurky jsou Ella která je dost nevěrohodně vylekaná a Lucas, kterej by měl být tak o 20 let starší. Akcí v tom není moc, ale jsou dost povedený, strhávající. Příběh to má, a přeskočím li takovýto že jsem čekal větší nálož, a dostal jsem spíše románek, tak musím uznat a klíďopíďo dát ty hvězdy, že to vůbec není špatný. Vůbec ne. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Když se Lucas (Sam Worthington) snažil přesvědčit Ellu (Odeya Rush), že mu může věřit, ukáže ji jak vyprázdňuje zbraň. Nejprve vyprázdní komoru tažením závěru zbraně a až poté vyndá zásobník. V takovém případně se však do komory dostane další nábojnice ze zásobníku, který byl vyndán až poté. (koudelt)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama