Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

elanius 

všechny recenze uživatele

(20/2016) / Po dlhej dobe tu máme komorný survival s orignálnym poňatím. Niekoho možno odradí trošku dlhší "úvod" ale aj ten tu má svoj zmysel a pekne pomaličky, nebadane prikuruje v napätí. Atmosféra super, depresívna, záhadná. Bratia Dufferovci ako režisérsky debutanti Hidden aj napísali a inšpirácia sériou Wayword Pines je jasná. Záver asi nesadne každému, na mňa to ale zafungovalo na sto percent. Pre fanúšikov survivalov jasná volba. (8/10) ()

Trisis 

všechny recenze uživatele

No neviem... mne tá malá brzda (hlavná detská predstaviteľka) išla neuveriteľne na nervy, začiatok rozťahaný, zvrat debilne patetický (asi tak vyznel pre podpriemerné herecké výkony, tupý scenár ) a určite by to potrebovalo prestrihať, skrátiť. Keď už ôsmykrát malá dýchavične fučala, "hrajúc" zdesenie - Breathers!!! ani ma nezaujímalo, čo sú vlastne zač. Klišé, klišé, klišé... možno pred dvadsiatimi rokmi by som tunajšie hodnotenie pochopil. Nuda... ani neviem či odpad alebo jedna hviezda... ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle překvapení mám rád. Nízkorozpočťák, kterej i bez větších efektů dokáže komorně první polovinu tak zatáhnout do děje jen díky postavám a tomu tajemnu. Celkem rychle se o ty postavy začnete starat a docela jim i fandit, což je základ. Od poloviny člověk jenom trne a čeká, kdy se prozraděj. Ta survival naháněčka na konci už byl pro mě jenom takovej bonus, kterej to celý podtrhl. Akce kupodivu taky znamenitá a ten zvrat s proměnou, no všechno je možný. Prostě tohle téma a takhle supr zpracovaný by si zasloužilo větší pozornost. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Další z řady,který maj podle úrovně tohodle filmu zaděláno na slušnej progres.První bych chtěl vyzdvihnout slušně depresivní atmosféru,ve který jsou záběry na zničený město,a poletování hrozby něčeho hnusnýho,celkem slušně deprimující.navíc to,jak se film vyvinul,asi mojí nepozorností,a asi i blbostí,mi zcela uniklo,takže sem byl docela překvapenej,ale i potěšenej.Herci dobrý,zejména ta malá potvora hrála na svůj věk víc než obstojně.Budu sledovat,a uvidíme.60%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Do dneška sem sám sebe namyšleně považoval za poměrně zkušeného hororového gurmána... jen aby mi strašidelná story o Rayově schovávající se rodince hned natřikrát sevřela plíce. Být to celé o deset minut kratší, jdu bez přemýšlení do plnejch, jenže to bysme zase přišli o tu poslední z parádních point. I přesto zatím jasnej horor roku a totální nejen fajnšmekrovská povinnost! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama