Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jestliže bratři Dufferové dostanou jednou větší rozpočet, čeká nás určitě výživné postapo béčko plné parádních efektů a zajímavých nápadů, protože i se třemi herci a jedním úkrytem dokázali rozehrát atmosferickou a napínavou jízdu, kterou sráží bohužel 60 minut kecání které je občas proložené příjemným flashbackem a která se rozjede až posledních deset minut v závěru.Taky charaktery a chování postav mě občas mírně řečeno iritovali (i když bych chtěl napsat něco úplně jinýho ale nemůžu, protože píšu komentář na databázi v KLDR a mohli by mě potom poslat do koncentráku) a jejich chování je občas opravdu na pěst, ale celkově to je i přes jejich nesympaticky napsané charaktery zahrané velice dobře.Osobně by mě mnohem víc bavil film, který se přímo během té krize odehrává (jako výteční Podivní s Olyphantem).Mírně taky byl do očí nedomyšlený scénář, jehož hloupost se projeví hlavně na konci u toho kanálu, ale to bych spoileroval.Příjemná jednohubka která poteší svojí pointou a i když nestačí na větší hodnocení, tak je aspoň příslibem lepších kusů od evidentně talentované bratrské dvojice režisérů.65%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jako milovník postapo filmů jsem Hidden vřele přivítal do mé sbírky filmů s tímto žánrem. Nečekal jsem moc, o to větší bylo překvapení. Sice jsem už od prvopočátku jaksi podvědomě tušic kdo jsou oni ,,dýchači'' , to mi ale nijak nebránilo se místy solidně bát. Příběh byl docela solidně vystavěn a jak vida k dobrému hororu z konce světa stačí pár ohořelých baráků, vrak školního autobusu a kryt CO 2+1. Herci byli dobří, zejména holčička hrála velmi přesvědčivě. jen doufám, že se jí po natáčení nezdálo o dýchačích a nelezla pod postel :-). Závěr sice trochu překvapil, na stranu druhou mi přišel podobný tomu z The Road. I ta závěrečná hudba byla podobná i když Nick Cave je Nick Cave. Tady zejména ve vypjatých momentech hutně gradovala a solidně přidávala na napětí. A kladně hodnotím i příjemnou stopáž, těch 84 minut uteklo jak voda a nikde nic nepřebývalo ani nechbělo. Za mne tedy spokojenost a dávám 4 plechovky broskví. * * * * ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Rodina schovaná v krytu mě v první půlce filmu nesmírně bavila, atmosféra byla parádně mrazivá a já jsem si v duchu říkala, že jsem trefila pecku.. Alexander Skarsgård v roli trpělivého a milujícího otce i manžela výborný.. Od rozpárání panenky jsem se ztratila a ta malá mi postupně začala pít krev, nejprve kňouráním, pak pláčem, potom řevem.. S politováním jsem rozšifrovala „dýchače“, takže mě žádné překvapení v závěru nečekalo.. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedený kratičký survival, který se pomaleji a suchopárně rozjíždí, ale jakmile nabere točky, drží diváka v napětí a slušném pocitu nejistoty. Vzhledem k tomuto je asi i na škodu, že tvůrci nějakou to čtvrthodinu nepřidali, protože konec, jak je realizován, není zcela uspokojivý. Pro mě kvalitativně srovnatelné s letošním Welcome to Harmony. Letos rozhodně kus z toho dobrého. Kdo má rád postapo, bude spokojený. 80% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Do dneška sem sám sebe namyšleně považoval za poměrně zkušeného hororového gurmána... jen aby mi strašidelná story o Rayově schovávající se rodince hned natřikrát sevřela plíce. Být to celé o deset minut kratší, jdu bez přemýšlení do plnejch, jenže to bysme zase přišli o tu poslední z parádních point. I přesto zatím jasnej horor roku a totální nejen fajnšmekrovská povinnost! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama