Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

MM11 

všechny recenze uživatele

Další omyl z četnické série, který natočil (jak jinak) Jean Girault. Jedná se o zřejmě nejhorší díl, protože pramálo funguje, navíc se sem postupně začínají vkrádat i trapné scény, ty si teda první díl nezasloužil. Oblíbenost této série byla i přes nepříliš vydařené pokračování nadále vysoká, a tak tvůrci přicházely se stále novými díly. Problém je, že nepřicházeli se stále novými nápady a je jasné, že všechno se jednou okouká. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý známy žandár ( z roku 1963) čo velí malému policajnému zboru v juhofrancúzkom prímorskom mestečku Saint Tropez, strážmajster Ludovic Cruchot bol už v New Yorku (1965). V roku 1968 sa oženil. No a na počiatku sedemsediatych rokov dvadsiateho storočia sa ocitol i so svojimi kolegami vo výslužbe. Avšak táto partička ostrieľaných policajtov sa nemieni len tak ľahko vzdať aktívnej služby. Srdcom i duchom sú to stále akcieschopní príslušníci poriadkových síl. O tom je štvrté pokračovanie francúzskej žandárskej komediálnej ságy. Som toho názoru, že je to asi najslabší diel z celej tejto kultovej série. ** ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Napočtvrté přichází druhý nejlepší gag Četnické série a tím je nezapomenutelné žádání kněze o peníze na novou střechu kostela - respektive dokonalé grimasy Louis De Funés. Poté je četnická osádka stanice v Saint Tropez vystřídána mladší generaci a všichni staří přátelé odchází do nuceného důchodu. Ovšem pro „záchranu“ paměti kamaráda Fugase si opět obléknou uniformy a prožijí neskutečná 'trip' dobrodružství. Z nich je asi nejvtipnější epizoda s hipíky v jejich drogovém doupěti.. 80%. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Trošku nostalgický díl. Četníci jsou degradováni, ale v důchodu si chtějí ještě zavzpomínat na staré dobré časy. Podle mě je to velice povedený díl, sice už zde není tolik humoru, je to více dobrodružné, ale mě to nesmírně bavilo. Líbilo se mi to více než předchozí díl (Četník se žení). Jinak nevím jestli tohle neměl být poslední díl četníka, ale soudím, že ano, protože na hercích bylo vidět, že si to natáčení nesmírně užívají a velice to prospělo i tomu filmu, bylo to takové uvolněné a nostalgické. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Těsně před odpálením rakety je jí uražena jedna ze směrovek. Když se však poté točí na pláži dokola, má opět všechny. (Mr.Hudson)
  • Když sluha vede Cruchota (Louis de Funès) na koni a vypráví pohádku, jdou stále od zámku směrem k bráně. V následujícím záběru se ocitnou přímo vedle vchodu do zámku. (frolish01)
  • Když na sebe Cruchot (Louis de Funès) vylije barvu, následně běží za svoji manželkou (Claude Gensac), aby ji polil také. Ovšem ve chvílí, kdy je postřelen, je v následujícím záběru vidět, že má oblek úplně čistý a dokonce má jinou barvu. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno