Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

lennyd 

všechny recenze uživatele

I na četnické stanici v Saint Tropéz je třeba mladé krve, a tak je stará četnická parta promptně odeslána do důchodu, a na stanici nastupuje nová garda. Cruchot se ale v důchodu neskonale nudí (zvlášť když díky své bohaté manželce má vše na co jen pomyslí, a tak neváhá ani moment, když dostane příležitost si opět obléci uniformu, a spolu s přáteli vyrazit zachránit Fugase z blázince. Dle mého opět jeden ze slabších četnických dílů - děj jako takový je velmi slabý, a i když jednotlivé scény jsou docela zábavné dohromady to moc nefunguje. Skvělý je ovšem začátek filmu, zvlášť jak Cruchot vy*ebe s knězem žádající o peníze nebo s nečekanou návštěvou. Podařila se také návštěva u hippies. Naopak mne hodně nepotěšil konec se zneškodňováním rakety... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Napočtvrté přichází druhý nejlepší gag Četnické série a tím je nezapomenutelné žádání kněze o peníze na novou střechu kostela - respektive dokonalé grimasy Louis De Funés. Poté je četnická osádka stanice v Saint Tropez vystřídána mladší generaci a všichni staří přátelé odchází do nuceného důchodu. Ovšem pro „záchranu“ paměti kamaráda Fugase si opět obléknou uniformy a prožijí neskutečná 'trip' dobrodružství. Z nich je asi nejvtipnější epizoda s hipíky v jejich drogovém doupěti.. 80%. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Série už se pomalu zadrhávala, ale Louis de Funès měl před sebou ještě pár výborných rolí, takže takovou nostalgii snad neměl zapotřebí. Scénář občas přešlapoval na místě, občas nepokrytě vykrádal starší díly a občas to pořádně rozjel. Hipísácká scéna patří k tomu nejlepšímu z četníků a je na ní vidět, že je pořád odkud brát. O to víc zamrzí jalový děj a nedomrlý závěr. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Další omyl z četnické série, který natočil (jak jinak) Jean Girault. Jedná se o zřejmě nejhorší díl, protože pramálo funguje, navíc se sem postupně začínají vkrádat i trapné scény, ty si teda první díl nezasloužil. Oblíbenost této série byla i přes nepříliš vydařené pokračování nadále vysoká, a tak tvůrci přicházely se stále novými díly. Problém je, že nepřicházeli se stále novými nápady a je jasné, že všechno se jednou okouká. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Těsně před odpálením rakety je jí uražena jedna ze směrovek. Když se však poté točí na pláži dokola, má opět všechny. (Mr.Hudson)
  • Exteriéry klášteru se natáčely v prostředí Château de Saint-Amé poblíž Saint Tropez. (frolish01)
  • Louis de Funès v každom zo svojich filmov neustále navrhoval a vymýšľal množstvo gagov. Scénu, kde Cruchot a Gerber (Michel Galabru) zneškodnili bombu na konci filmu, si vymyslel úplne sám. (Arsenal83)

Reklama

Reklama