Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Ponechme stranou jistou dějovou nevyváženost, jednotlivé situace jsou spojovány někdy dost násilně, ale hodnotím pěti hvězdičkami už proto, že si dobře vzpomínám, jak jsem se v pubertě chechtal při závěrečné honbě a zneškodnění atomové hlavice, pozadu nezůstává ani divoká jízda s jeptiškami a ovšem scéna s hippies, trošku slabší se mi s odstupem času jeví groteska se zabezpečovacím systémem. Mám-li však porovnat v rámci všech šesti dílů, je tohle spolu s prvním dílem ten nejlepší. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj nejoblíbenější díl série. Co na tom, že kvalita od prvního dílu klesá, pro mě to jsou nenáročné letní komedie, které mají za úkol pouze pobavit. A to se tomuto filmu zatraceně daří. Stará parta naposledy pohromadě, Fougasse je zase ve formě a také jsou tu tradičně výborní Louis de Funès a Michel Galabru, kteří prožívají jednu bláznivou situaci za druhou. A konečně zmizela Chruchotova dcera, která se vyloženě hodila jen do prvního dílu, v těch dalších už byla tak nějak navíc. Tímto dílem skončily ty klasické četnické filmy, další dva (ačkoliv proti nim nic nemám) jsou svým způsobem úplně jiné. Tenhle díl je moje srdcovka a 5 hvězdiček mu prostě musím dát. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Respektuji svůj bezesporu vytříbený dětský vkus a tak ho nebudu shazovat nízkým hodnocením této žabožroutí komedie, ale zároveň nezbývá než přiznat, že humor spočívající v pitvoření, rozrušeném křiku a mávání rukama už mě nějakou tu dekádu (až dvě) míjí obloukem natolik širokým, aby se podobná dílka dostávala před můj kalný zrak pouhou nešťastnou náhodou. 50% ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Svéhlaví nadřízení se postarají o to, aby byl nejlepší francouzský četnický sbor kvůli věku vyřazen z aktivní služby? Ve výslužbě však vydrží pouhých šest měsíců, po kterých podniknou další dobrodružství buď s novými četníky, s rozmazlenci v klášteře, s hippíky nebo s manželkami, klasické vtípky a zasloužené 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Když na sebe Cruchot (Louis de Funès) vylije barvu, následně běží za svoji manželkou (Claude Gensac), aby ji polil také. Ovšem ve chvílí, kdy je postřelen, je v následujícím záběru vidět, že má oblek úplně čistý a dokonce má jinou barvu. (SONY_)
  • Předtím, než je odpálena raketa, můžeme vidět, že má pěkných pár metrů na výšku a je třeba k ní vylézt po žebříku. Když se ale později Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) snaží hlavici odšroubovat, je raketa o hodně menší. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama