Reklama

Reklama

V americkém snímku je skupina gangsterů a zkorumpovaných policajtů vydírána ruskou mafií, aby provedla prakticky nemožnou loupež. Jediný způsob, jak to dokázat, je vyhlásit kód 999, který signalizuje ohrožení někoho z jejich vlastních řad. Důmyslný plán je ale převrácen naruby poté, co nic netušící policejní nováček, který byl vybrán na smrt, zmaří jejich útok. Následuje zběsilé a akcí nabité finále prošpikované podrazy, chamtivostí a pomstou. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (249)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě perfektní, protože na první pohled vypadá všechno tak jak má, aby to byla kriminálka par excellence. Líbivé covery, hvězdná sestava v atypických rolích (Ejiofor, Winslet), známý režisér kruťáren za kamerou. Jenomže ono to nakonec jenom tak vypadá. Protože tenhle heist příběh ala The Town je jen hlavolam kdo přežije nejdéle. Jelikož žádnou hmatatelnější zápletku to nenabízí a když, tak je trestuhodně rychle ukončená. A sledovat 115 minut mafiány, feťáky, nácky, pokérované mexikánce apod. kdo komu ubalí dřív -- ano, jako syrová sonda do kriminální lůzy obyvatelstva velkého města USA proč ne, kór když k tomu hraje démon Atticus Ross a tou rozostřenou těkavou kamerou máte pocit, že tam asistoval mistr Ayer. Jenomže scénáristicky je to úplně o hovně. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Divácky možná nevděčné, ale pro mě nejlepší Hillcoat. Triple 9 mi svou syrovostí místy připomínal Sicario a byť nedosahuje stejných kvalit, pořád se jednalo o velmi výživnou podívanou. Spousta hvězd, solidní akce, brutální záběry, zvraty, slušné tempo, korupce a poldové vs gangsteři. Víceméně vše, co mám rád je zde v hojné míře obsaženo. Konec možná příliš překombinovaný, na 4* mi to vychází. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jako by si David Ayer sbalil svých pár švestek a přesunul se z Kalifornie do jižanské Georgie. Drsně bez příkras, heroismu a sentimentu o policajtech morálně (relativně) zdravých, prohnilých, superprohnilých a těch už tlejících, jejich kamarádech z druhé strany těžko zakreslitelné hranice a loutky vodících bossech, v přítomnosti kterých ruka zákona vypadá poněkud zakrněle. K naprosté spokojenosti jsem postrádal neprůstřelnější scénář, asi tak dvacet minut stopáže navíc a důvtipnější vyvrcholení. Zatímco Harrelson byl se svým odporným přízvukem dokonalý, což je u něj v posledních letech už jaksi samozřejmostí, make-upem znetvořená K.Winslet spíše než nelítostnou šéfku „La Kosher Nostra“ připomínala vyžilou mámu, co u plotny vaří šoulet.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi několik dní možná týdnu se mi do toho moc nechtělo, protože jsem nějak tušil, že to nebude mega pecka, i když obsah vypadal zajímavě, protože filmy tohoto typu mám celkem rád. I když zde hraje celkem dost zajímavých herců, ani jednomu jsem nefandil a bylo mi to tak nějak šumák kdo, kde a jak chcípne. Příběh celkem ujde, konec kde všichni chcípají jeden po druhém - nic originálního. Akční scény tu nějaké jsou, ale už teď se mi ztrácejí z paměti. 5/10 . ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Triple 9 nabízí vcelku autentický exkurs do špinavých atlantských ulic, které jsou plné nelítostných mafiánů, nebezpečných gangů a zkorumpovaných policistů. I když je daná situace zobrazena celkem věrohodně, tak i přesto mi tam něco chybělo a osobně bych trochu zkrátil celkovou stopáž. Co se hereckého obsazení týká, tak jsem byl vesměs spokojený, (jako vždy) zejména s Kate Winslet, které ta záporácká role fakt sedla a měla naprosto skvělý přízvuk. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (10)

Související novinky

Mladší z Afflecků na odstřel?

Mladší z Afflecků na odstřel?

17.12.2013

Ambiciózní a už beztak výtečně obsazený kriminální thriller Triple Nine (tři devítky jsou kód pro situaci, kdy se v ohrožení života ocitl příslušník policejního sboru) našel hlavního hrdinu.… (více)

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

22.07.2013

Tohle bude krvavé. Režie kriminálního thrilleru Triple Nine se totiž ujme australský drsňák John Hillcoat. A stejně jako v Zemi bez zákona se obklopí kvalitními herci. Charlie Hunnam, který aktuálně… (více)

Reklama

Reklama