Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 2

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Teda vlastne ani tak nie, pretože na základe tunajších komentárov som predsa len čakal niečo lepšie, ale aj tak som si veľké nádeje nerobil. Omyl. Ide o výborný film, ktorý je akoby zložený z dvoch žánrových častí, ktorých náhle striedanie sa udeje približne v polovici snímku. Prvá polovica je čistokrvná dráma, síce dosť uťahaná a zbytočne vláčna, na druhú stranu je tu však prítomný výrazný emocionálny náboj, ktorý z veľkej časti nastupujúcu nudu odoženie. Druhá polovica je už hotový hororový torture masaker, kde sa milujúci otec umučenej dcérky na úchylnom grázlovi riadne vybúril. Mučenie je tak premyslené, tak detailné a to nielen po vizuálnej stránke, ale aj po zvukovej (praskanie kostí...), že mi v niektorých momentoch teda riadne hrklo. Niet sa čomu diviť, pretože niečo tak strašné si ako otec dcér nechcem ani len vo sne predstaviť. Kiežby mal na grázla viac času. 75/100 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Uff ! Už dlouho jsem neviděl něco takového. Přibližně hodinu se skoro nic neděje, krom toho, že se dozvíme o znásilnění a zabití jeho dcery, což je ale velice emotivní. Pak ale přijde to, na co jsem se těšil celou dobu. No .. musím uznat, že tohle už je pro hodně silné žaludky a troufám si říct, že jedno z nejlepších mučení, co jsem kdy viděl. Při některých scénách, jsem se chytal za hlavu a řval s obětí. Opravdu kvalitní, brutální film. Nedoporučuji a doporučuji :o) ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po první hodině jsem chtěl toho blázna, co mi tohle doporučil, proklít až do desátýho kolena jeho rodu, jenže... V momentě, kdy tatík, co o svojí holčičku přišel, najde deník !spoiler! svýho mladšího bráchy, ve kterým se dozví, co mu jeho brášule udělal s dcerou, začne nefalšovaný peklo. Řezaní údů, lámání kolen, strkání ostnatýho drátu do prdele nebo trhání prstů- to se jeden usmívá jakože "heh, ti Australáci jsou fakt mimoni", ale pak dojde i na trhání zubů a i když jsem kurva velkej kluk, co ten zrak neotočil ani nepřivřel, tak na další návštěvu své zlaté dentistky se těším asi jako jehovista na Vánoce... Pořád čekám, kdy mě Klokani co do hororů zklamou... a pořád neane :-) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celý film ve víceméně jedno velké béčko, ve kterém celá první polovina je vlastně jen nudná vata, která spolu s nijak dobrými herci a béčkovou kamerou do filmu diváka až tak neláká, ale jakmile dojde na pomstu a následné mučení, tak je teda na co se dívat. Hodinu trvající gore je výživné, brutální, nápadité (ostnatý drát do prdele, lámač kolene..) a celkově se na něj moc dobře kouká, což dělá z filmu solidní přírustek do torture subžánru. Nicméně z mého pohledu jsou tyhle filmy takové splachovací – na jedno podívání svým vizuálním obsahem určitě zabaví, ale že bych si na něj s radostí v budoucnu vzpomněl, to asi ne. Žánrově lepší nadprůměr, z hlediska filmové kvality už jen průměr. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Australie+Revenge+Torture= Absolutní nářez! Film se ze začátku jeví jako rodinné drama a z ničeho nic ŠOK! 6 Letá holčička je unesená ze své postele a brutálně zavražděna, zde mi opravdu tekly slzy proudem, velmi silný emotivní nátlak je kladen na diváka a poté, co se otec rozhodne vzít zákon do svých rukou a dopadnout vraha své dcery za účelem pomsty to začne!! Nejšílenější, nejrealističtější, nejextrémnější torture všech dob! Tohle je úplně jiná liga, tenhle film se nemůže srovnávat s filmy typu dosalja, snuff 102 či všechny ostatní nezajímavé srajdy, kde nejde nic vidět. Zdejší gore je opravdu nepříjemné na sledování, já sám jsem měl problém neotáčet hlavou, něco takového jsem v životě neviděl !! Film opravdu jen pro otrlé se silným žaludkem !! Absolutně bezchybné efekty a profesionální produkce tenhle horor posunují hodně vysoko. 80% ()

Reklama

Reklama