Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

superzurda 

všechny recenze uživatele

Představte si vtip ze South Parku, který vemete, přiostříte a zbavíte veškeré korektnosti. Rasismus, šovinismus a každý ještě horší ismus tady vládne na plné čáře. Proto můžete navštívit park, jenž má horší recenze než Osvětim, zoofilní ZOO, kouřící hrad a v případě nechtěného početí počkáte až kolem vašeho domu pojede potratový autobus. Další level humoru po South Parku a Grffinovců. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Brickleberry je prostě taková nekonzistentní, nesprávně vulgární, přiblblá napodobenina SP, Family guy, Happy T-F atd. Od všeho si beru něco, ale chtěj bejt až moc pro dospělý, chtěj bejt až moc za čárou a tlačej na pilu přesně tam, kde by mohli ubrat. Samotnej nápad vůbec není špatnej, alkoholička vyhozená z Yellowstonu, kde se kradou piknikový koše-to je super nápad, jenomže tim nápadem to prostě končí. Nejsem typ člověka, co říká, že má rád černej humor, ale tohle už je trochu moc, nejsem ani typ člověka, co říká, že není homofob a pak se mu při prvních "kamnech" zježej chlupy v zátylku, mám rád fekální humor, inteligentní, i debilní humor (samozřejmě nejradši mam ten svůj), ale tohle mi prostě ftipný nepřijde. Ono vyměnit mimino za medvídka, kterej má ale uplně ten samej scénář jako všechny mimina v úspěšných seriálech, je trochu tristní, protože ten medvěd tu prostě nefunguje. Ona teda nefunguje většina ftipů. Hlavní strážce prostě není ničim zajímavej, až do teď by mě nenapadlo, že i animovaný postavičce musí její roli člověk věřit, tady nevěřim nikomu nic. Myslim si, že zlatej střed v tom, jak si dělat prdel z postižených, nemocných, jiných etnických skupin atp našli Family guy, člověk se zasměje, neurazí to a je to především prstě ftipný. Tady jsou to jen věty pronášený dabérama do prázdna, bez nějakýho zápalu, inovace... ()

Reklama

KofiAnnan 

všechny recenze uživatele

„Nazdárek zlato, nazdárek lásko, nazdárek moje fešando“. Původně jsem dala 4*, ale tenhle seriál má tak geniálně chytrý vtipy, že to musí být jedině za plný počet. Čím vícekrát jsem to celé shlédla, tím víc to miluju. Pokud jste vyznavačem sdělování krutých životních pravd humornou formou tak Brickleberry je přesně trefa do černýho. ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

1 Série: 60 procent, 2 Série: 65 procent, 3 Série: 60 procent, Tenhle animovaný seriál který rozhodně není pro děti je neskutečná šílenost která dokáže zabavit svým nekompromisním humorem a brutalitou ale pokud od něho chcete víc než jen nenáročnou zábavu tak budete muset jít o dům dál protože tenhle snímek si od začátku na nic nehraje a tím pádem se nebere vůbec vážně a na poli seriálové tvorby se divím že to ještě nezakázali protože to co se v tomhle seriálu děje jen tak nikde jinde neuvidíte !!! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvá séria sa kvalitatívne pohybovala medzi 3-4*. Druhá 4-5*. Respektíve od 5. dielu už len plný počet. No a tretia sa ďalšou 5* paľbou prestrieľala až do finále. Nekorektné, rasistické, sexistické, fekálne a k*revsky zábavné. Neobľúbite si žiadnu postavu, budete si však užívať ten vír udalostí, v ktorom mľaskajú vagíny, pleskajú gule, krvácajú všetky možné otvory a nevymáchané huby chrlia urážlivé hlášky. Balzam pre moju úchylnú dušu. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Tulák, který se objeví na minigolfu, byl zastřelen v epizodě Ranger Games (2013). (Duoscop)
  • Jméno Žvejkal, kterým je oslovený Steve, odkazuje na filmovou sérii Star Wars. (Duoscop)

Reklama

Reklama