Reklama

Reklama

Max Fischer, bývalý příslušník speciální vojenské jednotky, je najat, aby chránil problémovou puberťačku Ninu. Její problém spočívá v tom, že se stala svědkem brutální vraždy a jedni velmi zlí lidé si přejí, aby byla velmi...mrtvá. Max a Nina jsou na útěku z vražedných spárů dealera Thomase Backera, kterého nikdo a nic nezastaví...Samotář Max a osiřelá Nina se sblíží – z cizích lidí se stanou přátelé, kteří se na sebe mohou spolehnout a tím si vzájemně krýt záda. Max a Nina se dostanou pod ochranu bývaleho Maxova „kamaráda ve zbrani" – hendikepovaného Ruddiho – ovšem jedná se o bezpečí pouze dočasné. Posléze nalézají útočiště u Sáry – Maxovy životní lásky. Hrají závod s časem, ale Sáře se podaří objevit dvě únikové cesty do bezpečí před zběsilým Backerem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tak na začiatok - film má dve hlavné formálne roviny - nervydrásajúci akčný thriller ako vystrihnutý z tých lepších filmov s Bruceom Willisom, a dosť hnusnú drámu (obchod so zbraňami, veteráni, vracajúci sa z vojny ako kripli či ľahké nadškrtnutie problematiky drogovo závislých matiek), ktorá má jeden problém - je až príliš často zdĺhavá a nudná. Celý film je vlastne zbytočne dlhý a nemá nič, čo by ste nevideli inde, no Schweiger je stále vo forme a ja ho môžem. Mal by dostať špeciálnu cenu za to, že si k filmu napísal aj scenár a dokonca ho sám zrežíroval, a výsledok sa aj dá pozerať (narozdiel od Lundgrenovho Icara, ktorý pripomína skôr želatínu ako akčný film). Polovičaté 3*. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

"Co to tu delate? Tady jsou nemocni lidi. A bla, bla, bla, bla, bla. Hajzle! " Reziser Tyl Schweiger /Klepani na Nebeskou Branu, Hanebni Parchanti/ natocil slusny, dobre odsypajuci film. Pribeh zaujme, nuda sa dostavi len v strede, aj to len na chviliu. Tyl Schweiger to dobre taha, Katharina Schuttler je fajna, a Moritz Bleibtreu /Klepani na Nebeskou Branu, Baader Meinhof Komplex, Svetova Valka Z/ hral velmi dobre. Strielacky su namakane, zbrane tiez a nechyba ani snaha o napatie : 70 % ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ MĚ NAŠLI TAM, NAJDOU MĚ VŠUDE.“ … ,,NE, KDYŽ PŮJDEŠ SE MNOU“.…“ /// Svědek, kterýho se snaží zlikvidovat sráč pracháč, kterej místo aby bručel s Rathem, může - díky prachům flirtovat s Pancovou. Nina záhy zjistí, že Max je ten… dobrá přestřelka po ,,nutným“ úvodu a fakt, že Til Schweiger nechává zbytečně moc vykecávat lidi kolem sebe. Naštěstí mívá i dobrý nápady. Třeba ten, jak vyřešit problém…Škoda toho plkání. Hodnotu má nulovou a celkovýmu výsledku kurevsky škodí. Že nemá dceru hezčí? To je věc názoru, stejně jako to, že dlouho zdá se bejt ,,Ochránce“ tím nejlepším, co jsem z filmový dílny brouka pytlíka německýho filmu viděl. Til zvládá akci, napětí, moc mu nejde citová linie a ty kecy – to je fakt hnus! Tile, kurva, kdybys zapracoval na vodsejpání děje… bohužel v závěru je to taková klasika – pravděpodobnost se rovná nule. Strašně moc bych ti chtěl dát víc než než 3*, ale ty emoce… ty kecy… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu zjistit, jestli všeuměl Schweiger trumfne všeuměla Sandlera. (já doporučuju to nezkoumat, Zkoukni ,,Ochránce“ a táhni…) 2.) Chystám se hlídat. Nevím, kolik si mám vzít zásobníků? 3.) Thx za titule ,,smith22“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

dospely seriozny film, ktory sa nesnazi byt cool, a v ktorom perfektne funguje drama, ako aj akcia. pribeh sice jednoduchy, ale scenar a rezia nadpriemerna. akcne sekvencie perfektne nasnimane ze clovek zabudne aj dychat.hollywoodski rutineri akcnych trhakov by si mali zobrat priklad.Til Schweiger je vyborny herec aj reziser. klobuk dole. 90% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Umím naprosto jedinečně nevidět a neslyšet, pokud někdo mocný někoho zabije, něco ukradne nebo špatně zaparkuje. Nechci totiž náhodně vypadnout z okna, otrávit se nebo spáchat sebevraždu osmi ranami ze tří různých zbraní. Jenže tady máme svědkyni a ochránce, kteří ve jménu pravdy jdou do souboje s penězi. Není to poprvé a určitě ani naposledy, kdy se tak stalo, ale v tomto provedení to bylo hodně koukatelné. Tedy první hodinu, pak začal Max příliš připomínat přenášený cedník a zábava ustoupila zdvořile stranou. Být to však o půl hodiny kratší, tak z toho mohla být čtyřhvězdičková záležitost. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama