Reklama

Reklama

To Kapitola 2

  • USA It: Chapter Two (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

V pokračování nejúspěšnějšího hororu všech dob, se do města Derry vrací zlo a členové Klubu smolařů spojují své síly na místě, kde to všechno začalo. Uběhlo dvacet sedm let. Nyní již dospělí přátelé se dávno rozešli a žijí vlastní životy. Mike, jediný, který zůstal v jejich rodném městě, ale svolává ostatní členy klubu domů. Přestože jsou poznamenaní hrůznými zážitky z minulosti, musí každý z nich překonat svůj nejniternější strach… a čelit klaunovi, který je nyní mnohem nebezpečnější než kdy jindy. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (713)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávané IT2 dle hodnocení neobstálo vysoké očekávaní a první díl nepřekonal, ale pořád se jedná o nevídaný hororový zážitek, který díky letošní slabé konkurenci zatím vychází jako jasný vítěz. Film má sice 3 hodiny, ale utíká poměrně rychle, je dostatečně zábavný, má drive i dostatek hororových atrakcí, aby si udržel pozornost, což se třeba nedá říct o nové Tarantinovce, která má stopáž podobnou, ale zajímavých je jen posledních 10 minut. Pennywise mohl být na scéně vícekrát, ale bavily mě i jiné podoby [ Babka s Dřevorubcem vede] a jedna lekačka byla pro mne infarktová. Strašidelné to až tak moc není, ale cítil jsem nepříjemné znepokojení při všech těch výjevech. Nejlepší sekvence je rozhodně když skupina začne hledat své tokeny. Skvěle jsem se u filmu bavil, vypadá to draze, občas zafunguje i humor, pobaví i reference a všichni zúčastnění hrají až na dřeň. Mcavoy rulez! 80% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ano, je to dlouhé. A naprosto zbytečně. Díky dospělým postavám to nemá tu naprosto tíživou atmosféru a díky rozhodnutí posunout děj (to se týká i prvního filmu) o několik desetiletí se druhé To odehrává v současnosti a úplně to nesvědčí geniálnímu prostředí jakéhosi bezčasí, které za pomoci léta dokonale rámuje první díl. Proč tedy čtyři hvězdy? Protože naprosto zbožnuju tohle vysvětlování a zaplétání do mytologie daného díla, do příběhového pozadí, do toho, co je sakra zač ten zmalovaný pán, co má velmi podivuhdné mandle s integrovaným osvětlením a sdílí vkus bydlení s Želvíma Ninjama. Ano, oběktivně by to mělo být tak na průměr, ale tohle je prostě subjektivní názor a já se bavil. Navíc to má výborný cast v čele s McAvoyem, Skarsga˙`˛`°˙`^ˇ^ˇ^rdem a ostatními. A teď si jdu pustit neunundneunzig Luftballons. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nebyl bych tak příkrý v hodnocení, jako ostatní. Dospělé postavy byly relativně zajímavé, strach celkem silný, ovšem v určitém smyslu jsme téměř vše ze dvojky viděli v jedničce a mnohem lépe. Závěrečná konfrontace se zlem mi přišla odfláknutá a jednoduchá. Aspoň, že ty skoro tři hodiny rychle utekly. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Když máte film s nudnejma postavama, tak se nedivím, že chcete tu prázdnotu zaplácnout aspoň výpravně a trikově, ale proč proboha i ve filmu, kterej má tak výbornej svět a takový fantastický herce, kteří by to utáhli a dokázali zahrát bez jedinýho digitálního monstra... plýtvání fantastický předlohy, energie i času diváka a obrovský zklamání (jo ale Bill Hader je nejvíc <3 ) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem viděla To, Tamto, Ono, Tohleto a Tentononc, tak jsem musela vidět i tohle to. Teda...tohle TO: Kapitola 2 (ta posraná) . Jak mě první film nadchnul, až sem si jí chtěla v kině teatrálně vydrnkat, abych byla dokonale (u)spokojená, tak u pokračování jsem si jí chtěla teatrálně vydrnkat jen proto, abych ten film nějak přežila a měla alespoń nějakou pěknou vzpomínku. Jako na férovku - Já šla na horor. Dostala jsem horor pro desetiletý caparty, ne-li přímo rodinný film a jak mě nasrala už Annabelle 3, která se mocně držela zpátky, tak To mě dodělalo. Jako family movie to je fajn a pokud je Vám těch zmíněných deset, budete nadšení !! Já sice vypadám na 12, ale buddhožel pro mě jsem rapidně starší, takže sem jen lomila rukama a kopala nohama do sedačky přede mnou, proč jen, u Buddhy, zkurvili další mojí oblíbenou hororovou postavu. Klaun Pennywise je tak oficiálně přejmenován na PENISVAJS páč se celej film choval jako regulérní čurák a zatímco v jedničce děsil, tak tady byl k smíchu nebo spíš k pláči. Nemluvě o tom, že byl drtivou dobu digitální čímž se absolutně ztratilo kouzlo opravdovosti, co byla v jedničce. "Epický finále" byl tak nehoráznej digibordel, že sem si chvilku říkala jestli nejsem na nějakém nepovedeným dílu Avengers a očividně jsem nebyla sama, koho to sralo páč lidé začali hromadně odcházet z kina. Při "vyvrcholení" filmu. A ne, nebylo by to tím, že by finále bylo tak děsné, že by se báli a prchali, ono bylo tak DĚSNÉ že se loudali ven se slovy - To je taková píííčovina !! A víte co? Měli pravdu. Já na konci chytila regulérní záchvat smíchu když se PENISVAJS skoro rozbrečel a sama sebe sem se ptala, na čem rejža jel za matroš zvlášt, když jedničku natočil skvělou. U dvojky tak můžu pochválit max to, že herce vybrali fakt prvotřídně (tři byli svým dětským verzím opravdu hoodně podobní, vlastně čtyři, ale tak černoch stejně jako my, je každej stejnej) . Jo a mělo to hezký barvičky. Paráda. Možná ze mě jen mluví nasranost, že atmosféra, napětí a vše, co bylo v jedničce, je tady v prdeli, nebo jsem měla náběh na měsíčky, každopádně film mě tak nasral, že už to hovnocení, co mu dám, je na tuhle sračku pro děti až moc! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (52)

  • Slovíčko „fuck“ bolo použité 108krát. (Pat.Ko)
  • Detskí herci sa s dospelými prvýkrát stretli, keď mali čítaciu skúšku. (EvilMatus)

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

HORROR NIGHT v multikině Premiere Cinemas

HORROR NIGHT v multikině Premiere Cinemas

29.08.2019

Již ve středu 4. září 2019 multiplexy Premiere Cinemas Praha a Olomouc předvedou zbrusu nový koncept akcí PREMIERE HORROR NIGHT s předpremiérou hororu To Kapitola 2. PREMIERE HORROR NIGHT je filmový… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno