Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor, Dan a Tom sú traja problémoví mladíci, ktorí chodia poza školu. Dostanú sa do opusteného zábavného parku, kde ich však nič príjemné nečaká. Dostanú vízie, v ktorých ženu spútanú v reťaziach ťahá maskovaný muž prezlečený za klauna. Maskovaný muž si chlapcov vzápätí všimne a tí sa ihneď dajú na útek. Objavili totiž niečo, čo bolo roky ukryté a čo nemal nikdy nikto vidieť. Mladíci sa snažia privolať políciu, avšak kvôli ich záznamom a problematickej minulosti im polícia odmieta pomôcť. Ešte v tú noc sa každému z nich niekto vkradne do domu a snaží sa zabiť jedného po druhom. (kubqo)

(více)

Recenze (81)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Trojica záškolákov, ktorých už viac nebaví sedieť v školských laviciach, jedného dňa vchádza na pozemok opusteného štúdia BlackWoods, kde nechtiac vyrušia muža v maske klauna pred zavraždením mladej ženy. Ten sa následne na príkaz "pána" vydáva na cestu "zahladenia" svedkov. Ani jeden z chlapcov o danej udalosti nesmie prehovoriť. Úvod ako z veľkej knihy nastavil latku tohto snímku skutočne privysoko. Napriek rýchlemu tempu počas celej dĺžky filmu, kedy divák nepozná okamih mimoriadnej nudy, mi dve gore scénky prídu proste málo. Záverečné rozuzlenie bolo nad svetlo sveta jasné od samotného začiatku, takže o vyvolaní nemého úžasu z prekvapenia "kto, čo, prečo, začo" taktiež nemôže byť reč. Nebolo to špatné, ale ani nič mimoriadne - 55%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bustilo s Maurym potřetí a zase jinak. Po gorefestu a surrealistické bizarnosti přichází tahle dvojka s tentokrát mnohem přímočařejším tahem na branku, což mě vyhovuje rozhodně víc. Jejich novinka se dá rozdělit na dvě poloviny. Ta první je trošku drsnější verze Stand by Me, v níž se trojice mladíků uleje ze školy, aby pak byla svědkem únosy ženy a její násilné vraždy. Druhá se - podle pravidel žánru - změní v nervy drásající slasherový home invasion, během které je divákovi velmi brzy jasné, že vyšinutý zabiják tu šetřit nehodlá vůbec nikoho. A to i přesto, že krev tu překvapivě necáká na všechny strany a nevymaluje se s ní jediná místnost. Tady jde tentokrát o atmosféru a napětí, a to je místy vskutku parádní. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

První hodina mne tedy ani trochu nezaujala. Jelikož jsou však 2/3 filmu o ničem, zbylá třetina již nemá tolik prostoru k zlepšování. To se však přeci jen vcelku zdařilo konec se již dal se zájmem dodívat. Nahý mutant byl nadmíru znepokojivou postavou a z jeho řádění, které si sám velice vychutnával, se ježily chlupy po těle. I když to mé dojmy mírně zlepšilo, stále to bylo dost prapodivné a nedomyšlené. Finále navíc nepřesvědčivé a já doposud svádím vnitřní boj zda udělit 2 nebo 3 hvězdy. 50% PS: Režie má zřejmě nějaký problém s policií, neboť zde opět napáchali více škody než užitku. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zatím největší zklamání tohoto roku. Od této dvojice jsem čekal nářez ve stylu Inside a ono hovno. Začátek velice slibnej, jenže pak přijde 45 minut nudy a když už se to teda jakože "rozjede" tak ale v takovým stylu, že jsem musel tuhle hovadinku přetáčet. Inside je doteď u mě top horor u Livide už to bylo slabší a tohle je opravdu sračka. Snad to tahle dvojka napraví u Leatherface, ale těšit se už rozhodně nebudu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bustillo s Maurym uvařili další ze svých krvavých kousků a opět je to hypnotický explotation a tentokrát ještě namíchaný se slasherem. . Vyšinutý, zdeformovaný a snad i posedlý výhonek povedené rodinky vraždí a neohlíží se na to, jestli je to žena, muž či dítě. Opět se dočkáme řady chuťovek včetně bodání do těhotenského břicha, stejně jako slušné atmosféry a dávky napětí. Co mě potěšilo obvzláště je fakt, že tito dva Francouzi snad jako jediní ve filmovém světě vědí, jak se podřezává krk. Jen tak dál. 75% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama